Kirjoittaja Aihe: Baltic Princess Executive suite -sviittien kunto  (Luettu 1505 kertaa)

Jouni Pääskynen

  • Maakrapu
  • Viestejä: 1
Moi!

Syksylle on varattuna pikainen risteily kyseisen BP:n Executive suitessa. Laivan telakoinnin aikaisista remonteista, niin tekniikan kuin sisustuksenkin osalta, on näkynyt kiitettävästi tietoa julkisten tilojen osalta. Mutta mistään ei ole löytynyt tietoa siitä, mitä näille sviiteille on vuosien mittaan tehty.

Eli jos jollain on asiasta tietoa, niin muutama kysymys mielessä pyörii:

- Minkä verran näitä sviittejä on vuosien mittaan remontoitu, ja missä kunnossa ne tällä hetkellä ovat? Eli kalusteet, matot, ym. sisustus, jossa käytön jäljet helposti näkyvät. Jossain vaiheessahan parvekkeita on lasitettu, mutta tehtiinkö siinä yhteydessä remonttia myös sisätiloihin?

- Olen lukenut, että ainakin jossain vaiheessa sviittimatkustajat on päästetty Turun terminaalista laivaan hiukan ennen muita, vieläkö kyseinen käytäntö on olemassa?

- Executive suite -sviittien yläpuolellahan on matkustajille avoin ulkokansi, kuuluuko kannelta tai yläpuolisesta ravintolasta minkä verran ääniä näihin sviitteihin?

Vaikka matka on jo varattu, olisi kiva saada näihin vastauksia, koska edelleen on mahdollista vaihtaa sviitti keulan parvekkeettomaan malliin... Valinta on vaikea, kun ei kummastakaan ole vielä kokemuksia.
« Viimeksi muokattu: 29.07.2018, 19:13:59 kirjoittanut Jouni Pääskynen »

Kalevi Lehto

  • Kippari
  • ******
  • Viestejä: 1452
Vs: Baltic Princess Exclusive suite -sviittien kunto
« Vastaus #1 : 23.07.2018, 21:40:55 »
Ainakin viimeksi matkustaessani peräsviitissä hytti oli ihan siisti ja hyväkuntoinen. Yökerhosta kuuluu hiukan möykkää ja potkurit täristävät, tässä suhteessa keulasviitti on mielestäni parempi, tai ainakin hiljaisempi. Perän parveke on toki kiva näin kesäaikaan.
Mitään aikaisempaa sisäänpääsyä ei ainakaan mulle ole koskaan tarjottu.
Laivamatkailua Suomen Turusta jo vuodesta 1964