Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
12
Muu merenkulku / Vs: Tallinkille haetaan uutta "suuromistajaa"
« Uusin viesti kirjoittanut Kalle Id 20.07.2017, 23:05:20  »
P&O-suunnitelma on näköjään vuodelta 2014, eli ei enää kurantti.

Citigroupin myyntiaie on jännä; ainakin itselle tulee vaikutelma, että joko ei uskota varustamon tulevaisuuteen, tai sitten ei uskota myöhemmin saatavan parempaa hintaa kuin nyt. Kuka siis Citin osuuden ostaisi? Kiinnostaako jotain muuta sijoitusfirmaa, vai meneekö jollekin toiselle alan toimijalle? Ja jos menee, niin kuka suotuu tyytymään vain ~24% osuuteen?
13
Muu merenkulku / Vs: Tallinkille haetaan uutta "suuromistajaa"
« Uusin viesti kirjoittanut Kalevi Lehto 20.07.2017, 21:51:56  »
Sinänsä kiinnostava on tuo Tallinkin suunnitelma P&O:ta koskien, mutta täkäläisille varustamoillehan ei tuo kanaalin liikenne ole ainakaan aikaisemmin osoittautunut miksikään "rahasammoksi", pikemminkin päinvastoin, onhan sitä ennenkin yritetty...
14
Muu merenkulku / Tallinkille haetaan uutta "suuromistajaa"
« Uusin viesti kirjoittanut Janne Koskinen 20.07.2017, 17:59:38  »
http://majandus24.postimees.ee/4183565/tallink-otsib-uut-suuromanikku?utm_source

"Tallink Grupp andis kolmapäeva õhtul teada, et grupi nõukogu otsustas alustada protsessi Tallinkile võimalike strateegiliste valikute leidmiseks. Selle protsessi finantsnõustajaks on nimetatud Citigroup Global Markets Limited, teatas börsifirma."

Eli Citigroup luopumassa omistuksestaan?

Enn Pant kertoo toisessa haastattelussa suunitelmasta ostaa P&O Ferries (siis P&O:n lauttaliikenne) ei muuta ja nousta Pohjois-Euroopan suurimmaksi lauttavarustamoksi.
15
Etelä-Saimaan uutisessa edelleen linkitetyn Ylen uutisen https://yle.fi/uutiset/3-9730515 kuvan mukaan näyttäisi olevan "Charlotte".

Minkähän maan rekisterissä "Charlotte" sitten on, kun sitä ei Trafin datasta löydy?  "Charlotta" lienee eri alus? Vai onko alusrekisteristä puuttumiselle joku muu selitys, voisiko tuollainen laiva olla vesikulkuneuvorekisterissä (jossa veneiden mahdollisia nimiä ei ainakaan avoimessa datassa näy)? Kertooko tuo kyljessä näkyvä A 9998 jotain?

 
16
http://www.aripaev.ee/borsiuudised/2017/07/19/kas-tallinki-suuraktsionar-valjub-kontsernist?utm_source=facebook&utm_medium=wallpost&utm_campaign=ap

Tallink on käynnistänyt selvityksen jonka tuloksena saattaa olla yhtiön suuromistajien vaihtuminen. Aikaisemmin heinäkuussa Tallinkia omistavat Citi pankkiin liittyvät rahastot ovat tehneet keskenään sopimuksen jonka mukaan ne myyvät vain yhdessä ja samoilla ehdoilla omistuksiaan.
19
Muut alukset / Vs: Tornator I Venäjän viranomaisten hallussa Viipurissa
« Uusin viesti kirjoittanut Juha Pitkänen 19.07.2017, 16:26:17  »
Ei tuo Tornator I ole vielä kuukautta ollut Viipurissa .
Rapiat kaksiviikkoa vasta.
20
Siellä näyttäisi olevan yksi suomalainen m/s Carelia, jota liikennöi:


http://www.saimaacruises.fi/Suomeksi/Laivat-ja-Risteilyt/Carelia
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10