Kirjoittaja Aihe: Henkilö- ja soveltuvuusarviointitestit, PÄIVITETTY  (Luettu 950 kertaa)

Nicholas Schmittberg

  • Maakrapu
  • Viestejä: 13
Nimeni on Nicholas ja opiskelen merikapteeniksi Sydväst Merenkulussa. Olen aina ollut kiinnostunut psykologiasta ja siihen liittyvistä testeistä, minkä takia olenkin valinnut päättötyöni aiheeksi tutkimuksen liittyen henkilö- ja soveltuvuusarviointitesteihin.

Jotta työnantaja voisi varmistua, että paras mahdollinen työntekijä tulee valituksi virkaan, työntekijäkandidaatit testataan usein erilaisilla soveltuvuus- ja henkilötesteillä.

Viime vuosina on kuitenkin ollut lehdissä paljon kirjoituksia, keskusteluja ja väittelyitä merimiesten keskuudessa siitä, ovatko kyseiset testit sopivia/oikeita merimiehille. Tutkimukseni tarkoitus onkin nyt selvittää testien käyttökelpoisuus/sopivuus ja tarpeellisuus täytettäessä merimiesvirkoja sekä voidaanko kyseisillä testeillä/testauksella kenties vähentää/estää merellä tapahtuvia merimiesten aiheuttamia onnettomuuksia.

Toivoisin, että ehtisitte tutustua kyselylomakkeeseeni ja vastata siinä esitettyihin kysymyksiin. Tutkimukseen voi osallistua täysin anonyymisti. Siksi olenkin laittanut loppuun kohdan, jonka rastittaessanne, henkilötietojanne ei julkaista lopputyössäni.

Kyselylomake on tarkoitettu lähinnä työssä oleville kansipäällystössä työskenteleville merimiehille. Toki alalla opiskelevat voivat myös vastata siihen.

Jos olette kiinnostuneita, voitte vastata kyselylomakkeeseen klikkaamalla linkkiä kotisivulleni.

http://koti.welho.com/bsamalet/

Kiitos

Kiitoksia paljon kaikista jo tulleista vastauksista. Jotta kuitenkin saisin tehtyä perusteellisen tutkimuksen, tarvitsisin vielä aktiivisia ihmisiä vastaamaan tähän kyselykaavakkeeseen. Te, jotka ETTE ole osallistuneet henkilö- ja soveltuvuusarviointitesteihin, VOITTE SILTI OSALLISTUA tähän kyselyyn.

Olisi myös mukavaa saada keskustelua aikaiseksi koskien henkilö- ja soveltuvuusarviointitestejä. Eli kirjoittakaa reippaasti/vapaasti mielipiteitänne kyseisestä aiheesta!

Kyselylomakkeeseen vastaamaan pääset klikkaamalla yllä oleva linkkiä.

Terveisin Nicholas


Huom.!

Kiitoksia saamastani runsaasta palautteesta. Olen nyt lisännyt nettisivuilleni suomenkielisen version kyselylomakkeestani. Pääsette siihen klikkaamalla linkkiä yllä.

Terveisin Nicholas
« Viimeksi muokattu: 16.03.2007, 19:33:32 kirjoittanut Nicholas Schmittberg »