Kirjoittaja Aihe: Huvijahti karille taas Helsingin edustalla  (Luettu 11128 kertaa)

Salomon Kaukiainen

  • Perämies
  • ***
  • Viestejä: 446
Vs: Huvijahti karille taas Helsingin edustalla
« Vastaus #15 : 25.06.2007, 14:28:23 »
Sen verran kun noista vähäisistä Iltiksen kuvassa näkyvistä saarista voi päätellä, niin väittäisin että karilleajopaikka ei ole varsinainen keppihelvetti vaan Villingin ja Villingonluodon välissä oleva "pirunkivi". Porukka oikoo saarten välistä paljon ja siinä vieressä oleva pohjoisreimari on kuitenkin reilusti kiveä lännempänä, joten jos lähtee heti siltä kepiltä oikaisemaan niin kivilleajo on taattu. On varmasti moni kolistellut siinäkin (itse käynyt vain 5 metrin pääsä kivestä... ::)).

Varsinaisen keppihelvetin osalta on aika vaikea tehdä asialle mitään ilman suurempaa merenpohjan muokkausta. Paikka vain on kapea ja siinä on paljon liikennettä, nopeusrajoituskyltin voisivat ehkä siihen laittaa.
Eilen oli taas läheltä piti tilanne kun eräs moottorivene painoi täyttä vauhtia idästä päin tullessa ensimmäisen vihreän väärälle puolelle. Odotettiin jo että milloin kolahtaa kun huomasivat virheen, hidastivat johonkin rauhalliseen 15 solmuun ja koukkasivat suoraan reimarin päälle. Saattaa olla että kuski oli harvinaisen selvin päin.
"Kuin ulos kuoresta, pois Roihuvuoresta. Jollakseen." (Leevi and the Leavings)