Ylilaidan menevät jutut > Vapaa keskustelu

Helsingin halvin hostelli!

(1/3) > >>

wanvil:
Löydettiin täällä töissä netistä tällainen. Matkailijoille tuota ei kehtaa suositella, pikemminkin kyseessä luulisi olevan vitsi. Löytyy kuitenkin oikeasti ja on Helsingin edullisin kaupallinen majoitus. Huonehinnat alkaen 9 €/yö!

http://www.keijohostel.fi

Näiden nettisivuilta löytyy oikein kuvia huoneista ja tiloista :D

http://www.keijohostel.fi/yhteystiedot.htm

Muistuttaa lähinnä jotain spurgumajaa, aika järkyttävä läävä.

EDIT: Nykyään alk. 10 eur/yö.

Lassi Liikanen:
Huhhuh.  :D Toisaalta 9€/yö ei kannatakaan odottaa mitään viiden tähden Radisson SAS-hotellia.. Onkohan tuolla puljulla oikeasti asiakkaita?

wanvil:

--- Lainaus käyttäjältä: Lassi Liikanen - 17.03.2009, 16:56:51 ---Huhhuh.  :D Toisaalta 9€/yö ei kannatakaan odottaa mitään viiden tähden Radisson SAS-hotellia.. Onkohan tuolla puljulla oikeasti asiakkaita?

--- Lainaus päättyy ---

Tuon majapaikan asiakaskunta koostuu pääasiassa virolaisista ja puolalaisista raksakomennusäijistä, joten kyllä asiakkaita jonkin verran on, mutta turisteja ei ole kyseisen majoituspalveluyrityksen asiakkaissa. Meillä töissä ei tuonne ketään ohjata, vaikka haluaisivat todella edullista majoitusta, eikä sitä löydy missään hostelliesitteissä tai internetin matkailupalvelu- ja majoituslistoissa. Sentään omat nettisaitit ovat jotain. Edullisin markkinoitava hostelli Stadion Hostel, jossa alkaen 20 €/yö, on suorastaan luksusta tuohon verrattuna!

Raine Taponen:

--- Lainaus käyttäjältä: Ville Wanhatalo - 17.03.2009, 17:22:55 ---Tuon majapaikan asiakaskunta koostuu pääasiassa virolaisista ja puolalaisista raksakomennusäijistä, joten kyllä asiakkaita jonkin verran on, mutta turisteja ei ole kyseisen majoituspalveluyrityksen asiakkaissa. Meillä töissä ei tuonne ketään ohjata, vaikka haluaisivat todella edullista majoitusta, eikä sitä löydy missään hostelliesitteissä tai internetin matkailupalvelu- ja majoituslistoissa. Sentään omat nettisaitit ovat jotain. Edullisin markkinoitava hostelli Stadion Hostel, jossa alkaen 20 €/yö, on suorastaan luksusta tuohon verrattuna!

--- Lainaus päättyy ---

Tässä kanssa yksi hosteli, jossa sama kohderyhmä kuin sinun tekstissä ja joitakin interrailaajia: http://www.eurohostel.fi/ . Olen yöpynyt muutaman kerran tuossa Hostelissa Wanhan Sataman messukäyntejen yhteydessä Katajanokalla. Siedättävä yöpymispaikka Hostelin aulan vieressä myös ravintola, josta sai aamun starttipalan kohtuu hintaan. Aamusauna tosin oli onneton, alakerran portieerille mainitsin saunan lämpötilasta. Että seuraavalla kerralla: "otan hyppynarun mukaan niin saa hien pintaan heidän saunassaan". No halvalla ei saa hyvää, niin kuin mainitsin siedettävä. Terveisin R.T

Mikko-Oskari Koski:
Kyllähän tuo varmaan paikkansa täyttää siinä, missä moni kalliimpikin. Ainakin kuvan perusteella on huoneessa pedasttu sänky ja jääkaapin päällä keittolevy. Paljon huonomminkin voisi olla... 8)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta