Merenkulku > Risteilijät

Birka Cruises tekee risteilyn Härnösandin kautta Luulajaan kesällä 2016

(1/2) > >>

Ari-Jukka Perkiomaki:
Uusi risteily "Korkearannikon/Höga Kusten" ja Pohjanlahden rannikkoa pitkin kesällä 2016 Birka Cruisesin toimesta. Risteily käy Örnskölsvikissä/Korkearannikon saaristossa ja menee samalla myös "Korkearannikon sillan alta". Lähtö on jos oikein käsitin Tukholmasta ja  seuraava satama Härnösand ja Luulajassa käännytään takainsin? Toivottavasti matkustajia tulee tarpeeksi niin tälläisiä risteilyjä tulisi lisää. :thumb:
https://www.birka.se/kryssningar/langkryssningar/#.VkMWWrcvfIU
http://www.vk.se/1570711/startar-kryssning-efter-norrlandskusten

Marko Mäkelä:
Ei lainkaan hullumpaa. Olis kiva jos joku Suomalainen firma tekis joskus vastaavan Suomen rannikkoa pitkin,vaikka joku esim Turku-Pori-Vaasa-Oulu.

Joni Huopana:
Todella ainutlaatuista! Täytyy harkita lähtemistä...

Marko Mäkelä:

--- Lainaus käyttäjältä: Joni Huopana - 11.11.2015, 18:25:50 ---Todella ainutlaatuista! Täytyy harkita lähtemistä...

--- Lainaus päättyy ---
Laitto kyl itteekin kiinnostamaan. Olishan tuo vaihtelua ainaisille Silja Tallink Viking matkoille.

Mikko-Oskari Koski:

--- Lainaus käyttäjältä: Ari-Jukka Perkiomaki - 11.11.2015, 12:17:52 ---Lähtö on jos oikein käsitin Tukholmasta ja  seuraava satama Härnösand ja Luulajassa käännytään takainsin?

--- Lainaus päättyy ---
Näin kaiketi, mutta molempiin suuntiin käydään takuuvarmasti hakemassa leimamerkit Ahvenanmaalta. Tässä saattaa olla sauma jopa testata Birkan mahdollisuuksia rantautua Eckeröhön, jos Berghamnin ikuisuushankkeelta vaikuttava satamatyö ennen kesää ehtisi liikahtaa suuntaan tai toiseen.

Mitä vastaavanlaiseen reissuun Suomen puolella tulee, voisi Brahe sellaista kokeilla, ellei sitten turistijäänmurtaja Sampoa haluttaisi valjastaa kesätöihin rannikkolaivaksi... ::)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta