Merenkulku > Matkustaja-autolautat

Silja Europa palaa Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen

(1/67) > >>

Timo Kauppinen:
Tallink tuo uudistuneen Silja Europan takaisin Helsinki-Tallinna-reitille

Silja Europa, yksi maailman suurimmista matkustaja-autolautoista, palaa uudistuneena Helsinki-Tallinna-reitille maaliskuussa 2016. Tallinkin pikalaivat Superstar ja Star sekä risteilyalus Baltic Queen jatkavat myös liikennöintiä Helsinki-Tallinna-reitillä.

Silja Europa aloittaa liikennöinnin maaliskuussa Helsinki-Tallinna-reitillä päivittäisellä laivavuorolla Helsingistä ja Tallinnasta. Silja Europa korvaa samalla muita reitin laivoja, kuten Superstaria ja Baltic Queenia, suunniteltujen telakointien aikana maalis-huhtikuussa.

Timo Toivonen:
- Pääosa laivan matkustaja-alueista kuten hytit, ravintolat, kaupat ja yökerho remontoidaan, joten matkustajat pääsevät nauttimaan päivitetystä ja uudistetusta Silja Europasta. Kerromme lisätietoja Silja Europan paluusta ja tulevasta aikataulusta lähiaikoina, kertoo Tallink Gruppin myynti- ja markkinointijohtaja Margus Hunt.
--
Hyteissä tekstiilit, huonekalut sekä tekniset laitteet uusitaan. Suuri osa ravintoloista ja kaupoista uudistetaan ja remontoidaan.
--
Silja Europa rakennettiin vuonna 1993 Saksassa. Se on yksi maailman suurimmista laivosta hyttimäärällä mitattuna; laivassa on 1152 hyttiä. Laiva on 202 metriä pitkä, 33 metriä leveä ja sinne mahtuu yli 3000 matkustajaa. Laivassa on kuusi eri hyttiluokkaa, viisi ravintolaa, kaksi baaria, yökerho ja lisäksi kauneushoitola, sauna ja neljä kauppaa. Silja Europan maksiminopeus on 21,5 solmua ja autokannella on 932 kaistametriä autoille ja rahdille.

http://www.tallinksilja.fi/20.01.2016-tallink-tuo-uudistuneen-silja-europan-takaisin-helsinki-tallinna-reitille

Eli SE:n konsepti on ilmeisesti päiväristeilytyylinen? Tallinnan välillä päiväristeilylaiva, Shuttlet ja 22h laiva. On mistä valita.  ;D


Jyri Niemelä:
Mielettömän loistava uutinen!! Tervetuloa Silja Europa!!! =) <3

Ville Taavitsainen:
Hyvin oudolta kuulostaa jos ei kerta yönyli-risteilyille tule. Tai sit halutaan virostakin päin tarjota risteilytuotetta.

Vähän kuulostaa siltä että tuuraa telakoinnit ja kesäsesonkina lisälaivana ja sit myyntiin taas kun remontoituna luultavasti houkuttelevampikin.

Aaro Koivunen:
http://www.tallink.com/silja-europa
Nyt Tallinkin pääsivustolle on Silja Europan tiedot päivitetty, ainakin ravintoloiden osalta näyttäisi tieto uusitulta. Viihde ja tieto muille sivuille varmaan tulee lähempänä liikenteen alkamista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta