Merenkulku > Risteilijät

Risteilyaluskesä 2018

(1/2) > >>

Juhani Mehto:
Ja jälleen kerran on tullut se aika, kun Helsingin satama on laittanut risteilyaluslistansa nettiin. Listalta löytyy uusina tai nimeään vaihtaneina Variety Voyager (kuulunee tosin ennemmin jahti-kokoluokkaan kuin risteilyaluksiin?), Norwegian Breakaway, Marella Discovery (käynyt aiemmin Splendour of the Seas -nimellä), Viking Sun, Mein Schiff 1, Star Breeze, Sapphire Princess, Seabourn Ovation, Silver Spirit ja MSC Meraviglia.

Maarianhaminan satama ei ole vielä päivittänyt listaansa, kuten ei myöskään Turku. Täällä oli jo puhetta siitä, mitä kävijöitä Kotkaan on tulossa.

Marko Mäkelä:
Kappas joku kierrättäny klassisen Marella nimen. Olis hiukan siistiä päästä kuvaamaan joitakin noista risteilijöistä.

Juhani Mehto:

--- Lainaus käyttäjältä: Marko Mäkelä - 09.01.2018, 22:37:45 ---Kappas joku kierrättäny klassisen Marella nimen. Olis hiukan siistiä päästä kuvaamaan joitakin noista risteilijöistä.

--- Lainaus päättyy ---
Marella Cruises on Thomson Cruisesin uusi nimi - samalla alukset saivat Marella-alkuliitteet. Tässä vaiheessa tuskin kukaan on muistanutkaan, että jossain vaiheessa Suomen ja Ruotsin välisessä liikenteessä on ollut pikkuinen Marella-niminen autolautta. Ja mitä kuvaamiseen tulee, niin saahan noi kuvattua kaikki Helsingissä, joten ei muuta kuin bussilla tai junalla liikkumaan jos ei asu siellä.

Marko Mäkelä:

--- Lainaus käyttäjältä: Juhani Mehto - 09.01.2018, 23:24:29 --- Tässä vaiheessa tuskin kukaan on muistanutkaan, että jossain vaiheessa Suomen ja Ruotsin välisessä liikenteessä on ollut pikkuinen Marella-niminen autolautta. Ja mitä kuvaamiseen tulee, niin saahan noi kuvattua kaikki Helsingissä, joten ei muuta kuin bussilla tai junalla liikkumaan jos ei asu siellä.

--- Lainaus päättyy ---
Jep jep. Laivaharrastajana toki muistan että on ollu Viikkarin pieni Marella lautta. Joo Turussa asun mutta joku noista olis ihan kiva kuvata.

Kalevi Lehto:

--- Lainaus käyttäjältä: Marko Mäkelä - 10.01.2018, 13:21:33 ---Jep jep. Laivaharrastajana toki muistan että on ollu Viikkarin pieni Marella lautta. Joo Turussa asun mutta joku noista olis ihan kiva kuvata.

--- Lainaus päättyy ---
No, ei se Marella nyt omana aikanaan kooltaan mikään "pikkupurtilo" ollut. Aika askeettinen sisustukseltaan muistaakseni tosin, kaukana nykyaikaisesta loistoristeilijästä ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta