Merenkulku > Muut alukset

Hinaaja Ciroc

(1/1)

Toni Kolhonen:
Kukakohan operoi hinaaja CIROCilla Saimaalla. Viime viikolla tuli proomun kanssa Saimaan kanavaa pitkin ylös ja nyt on ajanut Kuopiosta yhden keikan Joutsenon Pulpille, oiskohan puuta ollut kyydissä? Entiseltä nimeltään VITUS https://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:159134/mmsi:230134410/imo:7616793/vessel:VITUS

Juha Pitkänen:
Puuta oli kyydissä eilen kun sattui Puumalan sataman webkameraan. Nyt näyttäs olevan menossa Iisalmeen.
Parkko ja Jermac rahtaavat Pieliseltä talven tykkylumituhojen puuta sen kun kerkeevät.

Juhani Mehto:
Tuohan on rakennettu Suomessa suomalaisille, valmistui Rauma-Repolan Savonlinnan-telakalta vuonna 1978 Wilhelm Hackman -nimisenä ja myöhemmin siitä tuli Rauma IV.

Infoa toisella kotimaisella

Tauno Hermola:
Outoa, että vaikka Vituksella MarineTrafficin mukaan on Suomen lippu ja suomalainen kutsu (OH7489), sitä tai Cirocia ei löydy Suomen alusrekisteristä. Ei nykyisestä eikä vuoden takaisesta. Onko laiva kuitenkin Tanskan rekisterissä, sieltä en osaa katsoa. Omistaja on ilmeisesti tanskalainen ja Tanskan lippuhan siinä kuvissakin näkyy kylkeen maalattuna, vaikka sillä ei tietysti mitään virallista merkitystä olekaan.

Edit: Eikun Vitus onkin MarineTrafficin nimihistorian mukaan saanut Suomen lipun 16.5.2018 jälkeen ja Trafin alusten avoin data on 4.4.2018 tasalla; siksi sitä ei siellä vielä näy!   

Ari Leskinen:
Ciroc puskuhinaajan omistaja Pielis-Laivat oy hakee puskuyhdistelmän kuljettajaa.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9620092?&professions=315&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta