Kirjoittaja Aihe: Haastetaan foorumistit virtuaaliseen Volvo Ocean race kisaan  (Luettu 2168 kertaa)

Juhani Gronlund

  • Pursimies
  • **
  • Viestejä: 229
Täällä alkaa ensi Sunnuntaina Volvo Ocean race --> http://www.virtualregatta.com/en

Ideana on siis että virallisen kisan lisäksi Maritimeforumin asiasta kiinostuneet kisaisivat toisiaan vastaa omaa kisaa. Tämä Maritimefurumin oma kisa onnistuu hyvin siten että kaikki mukaan lähtevät foorumistit  tallentavat kisaan mukaan lähtevät  Maritimeforumin jäsenet  kavereiksi jolloin näkee koko ajan missä kaverit seilaa,kuinka kovaa ja mihin suuntaan  ja on helppo myös tarkastaa pelaajien kisasijoitus realiaikaisesti toisiinsa nähden.

Tämä on sinäänsä helppo kisa / peli koska on varmaan maailman hitain online peli .Aikaa ja vaivaa ei paljon pelaamiseen mene. Joskus voi riittää että loggaa peliin vain pari kolme kertaa päivässä ja vähän vain  säätä kurssia tai ja  vaihtaa purjeita.

Eli jos virtuaaliseen Volvo Ocean Race kisaan  löytyy foorumilta kiisaajia niin rekisteröitykää virtualregatta.com sivulla Volvo Ocean Race kisaan ja ilmoittakaa millä nimemerkillä olette mukana kisassa niin muut  foorumistit voivat rekisteröityä kaveriksi.

Itse rekisteröidyin kisaan nimimerkillä Rami

Itse pelaan kisaa ilmaisella veneellä ilman ostettuja / maksullisia lisävarusteita ja palveluita. Kokeilin peliä edellisellä kertaa 2014-2015 volvo ocean race kisan aikana ja ostin premium lisävaruste  / palvelu paketin  jonka maksoin mutta en saanut palvelua toimimaan enkä rahoja takaisin. Peliä voi kuitenkin pelata hyvin ilman maksullisia varusteita / palveluita .