Merenkulku > Matkustaja-autolautat

Viking kesällä Riikaan, Visbyyhyn ja Maarianhaminaan

(1/5) > >>

Arto Papunen:
https://www.vikingline.fi/valitse-matka/risteilyt/

Ruotsin puoleltahan Cinderella tekee vuorostaan Visbyyta, Gdanskia, Bornholmia ja Höga Kustenia.

Enpä malttanut olla vertailematta hintoja ja tuntuisi, että Cinderellan risteilyt vähän kalliimpia ruotsalaisille kuin nuo suomalaisten vastaavat reissut. (Toki tuossa pitää huomata, että Cinderella noita kahden kohteen risteilyitä)

Harri Anukka:
Jos nyt oikein katsoin, niin hauskaa että Viking ajaa Riikaan Gabriellalla, samana päivänä Tallinkilla on lähtö Riikaan Isabellellä  ;)
Hinnat aika lailla samat molemmilla, mutta Tallink ehkä hieman edullisempi jopa, varsinkin B-hytillä.

Mutta mukavaa että on tarjolla hieman näitä erikoisristeilyitä, toivotaan että koronatilanne mahdollistaa risteilyn kesällä, ja toivotaan myös että matkustajia riittää myös että saa tuosta kannattavan

Arto Papunen:
Katsoin kyllä, että Isabellen lähdöt eivät olisi samoina päivinä kuin Gabriellan vaan menisivät ristiin. Oliko Riiassa muutakuin se yksi terminaali minne Tallink ajaa?

Kalle Id:
Ei ole kuin se yksi terminaali.

Harri Anukka:

--- Lainaus käyttäjältä: Arto Papunen - 01.02.2021, 18:19:25 ---Katsoin kyllä, että Isabellen lähdöt eivät olisi samoina päivinä kuin Gabriellan vaan menisivät ristiin. Oliko Riiassa muutakuin se yksi terminaali minne Tallink ajaa?

--- Lainaus päättyy ---

Totta, katsoin väärin päiväykset...
Mutta vaaditaanko tuolle matkalle negatiivinen koronatesti ennen matkustamista? Latviahan vaatii että täyttää tuon CovidPass-lomakkeen ennen matkaa ja ainakin itselle jää epäselväksi saako EU-kansalainen matkustaa ilman koronatestiä vai ei...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta