Merenkulku > Matkustaja-autolautat

Silja Europan seisokkipäivä Turussa

(1/4) > >>

Heikki Kautiainen:
Kuten monet jo varmaan tietävät on Kapelskärin liikenne tältä keväältä loppu, ja Europa on Turussa laituri paikka numero 40 aina 17:30 asti jolloin se shiftaa eli vaihtaa paikkaa Terminaalin viereen.

Seisokki päivä on ollut työntäyteinen koko henkilökunnalla, minut mukaanlukien.

Europan peräportit ovat tästä päivästä alkaen täysin siniset. Älkää kysykö minkä takia ja kenen idea. Idea ei ainakaa ollu mun.

Tänään aamulla klo 10 alkaen oli heknilökunnalla Lautta harjotus, joka loppujen lopuksi saatiin onnistumaan, pienten alkuhankaluuksien takia.

Eli hankaluudet alkoi siitä kun ensimmäinen lautta asema oli saatu laukaistua ja pakatut, kapseleissa olevat lautat olivat pulahtaneet veteen. Siinä vaiheessa kun lautat osuivat veteen niiden OLISI PITÄNYT laueta ja täyttyä automaattisesti.

Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan lautat jäivät kellumaan kapseleihin pakattuna veden pinnalle.

no sitä hetken aikaa ihmeteltiin ja sen jälkeen laukaistiin toinen asema, sama juttu siinäkin. eli lautat eivät lauenneet vieläkään, vaan ne jouduttiin avaamaan manuaalisesti.

kolmannen aseman laukasu kuitenkin onnistui ja laiva pääsee normaalisti matkaan tänä iltana klo 21:15

koska jos ei lautta asemat ois toiminu niinku pitää, ni me oltais voitu ottaa matkustajia sen verran mitä pelastusveneisiin mahtuu+henkilökunta.

Eli tänä illalla on ensimmäinen lähtö Tukholmaan aikataulun mukaan 21:15. Tai 2130 pikemminkin kun Europa ei ole ikinä aikataulussaan.

Ja syksyn telakointi paikka olisi kuulemani perusteella vuosaari. siitä en oo 100% varma. enkä usko oikeen ennen kuin sen nään.

laivat:
Milloin tuo Silja Europan syystelakoinnin aika on?

Eerik Laine:
Liikenne ennen telakointia loppuu 31.8.2002 illalla Turkuun ja jatkuu 6.9.2002 jälleen Turusta.... Tämä info mikä Siljan artistilistassa on 8)

Matti Kauppinen:


--- Lainaus ---
Europan peräportit ovat tästä päivästä alkaen täysin siniset. Älkää kysykö minkä takia ja kenen idea.
--- Lainaus päättyy ---


Hmm, tuo peräporttien värinvaihto kyllä vähän ihmetyttää minua. Meinaan mikä järki on vaihtaa peräporttien väri valkoisesta siniseksi, kun Siljan muissa lautoissa on kuitenkin peräportit ovat valkoisia. Kuulostaa melkein yhtä hölmöltä kun aikanaan Gabriellan täyspunainen savupiippu kun muissa se oli puna-valkoinen.

Kysynpä samalla kertaa Europaan liittyen, että tietääkö joku miksi Europan korsteenin väriä vaihdettiin joku aika sitten nykyisen väriseksi?

Eerik Laine:
Muutama webkamerashotti Europasta uusine peräporttiväreineen löytyy linkistä:

http://www.sunpoint.net/~siljaline/Uutiset/Uutinen_2002-05-13.htm

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta