Merenkulku > Risteilijät

Turun telakalle iso risteilijätilaus Costalta

(1/11) > >>

Eero Halme:
http://www.ts.fi/uutiset/talous/751287/Turun+telakalle+iso+risteilijatilaus+Carnivalilta

Turun telakka saamassa tilauksen kahden risteilijän rakentamisesta
http://yle.fi/uutiset/turun_telakka_saamassa_tilauksen_kahden_risteilijan_rakentamisesta/7893213

Kalle Id:
Mielenkiintoista nähdä, mille Carnivalin brändeistä Turussa rakennettavat laivat tehdään (jos tehdään). Toki hienoa, että ylimalkaan saadaan Carnival corp. taas tilaamaan Suomesta.

Ville Taavitsainen:
Yleinen tyyli ollut että noi Carnivalin massatilaukset jakautunut monelle eri firmalle ja aluksetkaan ei ole kaikki edes samaa sarjaa. luulisin et fincantieri tekee esim costalle ja carnivalille samaa sarjaa eri piipuilla ja Meyer toisenlaisia 4 tai 2+2 muille brändeille.

Tuomas Romu:
http://yle.fi/uutiset/suurtilaus_telakalle_turkuun__tilauskirjat_tayttyivat_hetkessa_vuoteen_2020_asti/8075809

Carnival Corporation -varustamo tilaa Meyer Werftiltä neljä uuden sukupolven risteilyalusta. Näistä kaksi rakennetaan Meyerin Turun telakalla ja kaksi Meyer Werftin Papenburgin telakalla Saksassa.

Sopimuksen arvo on useita miljardeja euroja. Alukset toimivat nesteytetyllä maakaasulla.

Meyer Turun tilauskirja ulottuu nyt vuoteen 2020 saakka.

– Tämä tilaus on erityisen tärkeä Turun telakalle, sillä se antaa meille ja laivanrakennusalan alihankkijoillemme pitkään kaipaamaamme vakautta, jonka avulla me kaikki voimme kehittää ja parantaa toimintaamme, toteaa Meyer Turun toimitusjohtaja Jan Meyer yhtiön tiedotteessa.

Marko Manninen:
Tää on kyllä iloista luettavaa. Juuri kun Sandvik lopettaa Turun tehtaan niin saadaan ilo uutisia pernoon ja pitkin Suomea alihankkijoille. Saksalaiset joutuu pian ostamaan tai tekemään yhteistyötä Rauman telakan kanssa.  ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta