Merenkulku > Muu merenkulku

MV Werften (oli: Genting Hong Kong ostaa kolme Nordic Yardsin telakkaa Saksasta)

(1/2) > >>

Teijo Niemelä:
Mielenkiintoinen kuvio, etta Genting Hong Kong alkaa rakentaa uudisrakennuksiaan omilla telakoillaan. Aiemmin se oli ostanut jo Lloyd Werftin:

http://cruisebusiness.com/index.php/news-section/top-headlines-category/5992-genting-hong-kong-acquires-three-more-shipyards-in-germany-2

Johan Snellman:
Mielenkiintoista on varsinkin se mistä matkustajalaiva osaaminen hankitaan. Stralsundin suoritus Scandlinesin lautoissa oli sen verran surkea että pelottaa.Hasardipeliä niin kuin laulussa sanotaan.

Pekka Laakso:

--- Lainaus käyttäjältä: Johan Snellman - 02.03.2016, 17:43:48 ---Mielenkiintoista on varsinkin se mistä matkustajalaiva osaaminen hankitaan.

--- Lainaus päättyy ---
Aiemmin heidän hankkimaltaan Lloyd Werftiltä todennäköisesti. Tosin sehän on erittäin tapaturmaherkkä telakka, paljon hämminkiä sattunut vuosien varrella alkaen Pride of American kallistumisesta...

Veikkaan, että näillä Itämeren rannikon telakoilla tultaneen tekemään runko- ja lohkotöitä Bremerhaveniin.

Tuomas Romu:
Arctech Helsinki Shipyardilta katoaa merkittävä länsimainen kilpailija, jos uusi omistaja ei aio panostaa arktisiin aluksiin.

Teijo Niemelä:

--- Lainaus käyttäjältä: Johan Snellman - 02.03.2016, 17:43:48 ---Mielenkiintoista on varsinkin se mistä matkustajalaiva osaaminen hankitaan. Stralsundin suoritus Scandlinesin lautoissa oli sen verran surkea että pelottaa.Hasardipeliä niin kuin laulussa sanotaan.

--- Lainaus päättyy ---

Lloyd Werft palkkasi Jarmo Laakson johtamaan telakoiden integrointia. Viimeksi han toimi RCI:n projektipaallikkona Meyerin Papenburgin telakalla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta