Merenkulku > Laivakuvaaminen

ms saimaa alus. Entinen höyrylaiva

(1/1)

hannu sakselin:
Moro. Mahtaisko jollain olla kuvia kyseisestä aluksesta? ennen ja jälkeen kannen muutostyön? Tällä hetkellä netistä löytyvät kuvat on kahlattu läpi.
Eli kyseessä on SS Saimaa aluksen tytäralus. vm:1906 Nykynen omistaja minä. Kiitos!

Lasse Reunanen:
Hei, onnea ostoksesta. Missäs päin Saimaa nykyään seilaa? Tuo oli äitini kummisedän laiva Puumalassa muinoin ja hänen pojallaan Mikkelissä. Itsellä ei varmaan ole kuvia, mutta Ahon Antilla varmaan löytyy. Myös joissain kirjoissa on ollut. Alkujaanhan tuon nimi oli Saimaa II. Välillä on ollut niinkin romanttinen nimi kuin s/s Osuusteurastamo  ;D. Linkissä on Saimaa "ykkösestä" kuva, saman tyylinen on ollut. http://www.turkusteamers.com/rannikkoliikenne/kivimaaII/laiva.html

hannu sakselin:
Kiitos linkistä. Saman tyyppisiä näkyy olevan. Se on Saimalla vielä odottamassa kevättä, jolloi toivon, et sen sais ajettua Saloon. Turun saaristossa tarkoitus ajella.

hannu sakselin:
 Värkkäilen tollasia sivuja ms-saimaa aluksesta, https://ms-saimaa.webnode.fi/
Ja kaipaan kuvia, videoo aluksesta ja mitä tahansa tietoja,,. Jos teiltä löytyy niin voitteko vaikka mailata. hansakselin@gmail.com

Lasse Reunanen:
Tarkemmin katsoen taisi lipsahtaa linkki väärän Saimaa-aluksen kuviin. Olitkin löytänyt nettisivuillesi oikean kuvan. Hyvä niin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta