Merenkulku > Muu merenkulku

Helsingin Satama julistaa sodan osa 983534.

(1/2) > >>

Miran Hamidulla:
Helsingin Satama on sitten tehnyt jälleen uuden alue valtauksen laivaharrastajien terrorisoinnissa. Hernesaaren risteilijälaiturin eteen on nimittäin rakennettu aita, jossa tosin on avoimia portteja, ja joka on niin matala ettei sen ylittämiseksi tarvitse edes hypätä, mutta jonka taakse hätistetään näköjään ulkopuoliset laivan saapuessa laituriin. Olin nimittäin tänään kuvaamassa Norwegian Dreamia Hernesaaren kärjestä, ja juuri kun olin (onneksi) ehtinyt ottaa kuvat laivasta tuli joku sataman työntekijä käskemään häipymään aidan taakse. Tämä käsky oli sinänsä todella naurettava sillä laiva kiinnitettiin 100 metrin päähän paikasta jossa olin joten en mitenkään voinut olla tiellä eli häätömääräyksessäni oli kyse peri suomalaisesta ilosta käyttää vähäistäkin valtaa, jos sitä vähänkin sattuu olemaan. Muuta selitystä en keksi. Mielenkiintoista nähdä oliko tämä tapaus yksittäistapaus vai onko tämä Helsingin Sataman uusi toiminta malli? Mikäli on niin se on todella byrokraattinen sillä monisatametrisen laiturin tyhjentäminen koko pituudeltaan silloin, kun sen toisen päähän kiinnittyy laiva on todellista hätävarjelun liioittelua! Varsinkin silloin jos alus saapuu laituriin peräedellä jolloin parhaat kuvaus olosuhteet alkavat olla silloin kuin alus on laiturin välittömässä läheisyydessä. Tällöin häätämisestä olisi ollut vielä enemmän haittaa kuin tänään.

Heikki Kautiainen:
ei muuta kun allekirjotettaa nootti joka lähetetään Helsingin satama laitoksen johtajalle.

ei ne asiat muuten muutu, ja aina sitä voi tiedustella että miks tällästä tehdään.

Kenny Leong:
Joo-o....aikamoinen tapaus. Ärsyttävää kyllä. Ehkäpä tämä satamatyöntekijä otti sen niin henkilökohtaisesti että päätti vittupäissään alkaa urputtamaan.....jaa-a.

Meitä on moneen junaan. Mutta muista Mir. Me seisomme takanasi valmiina pyhään sotaan.

laivat:
Itse asiassa lähetin Helsingin satamalle yhden liuskan pituisen sähköisen mielipidekirjoituksen satamatyöntekijöiden törkeästä käytöksestä laivaharrastajia kohtaan, ja myös siitä, että HelSa ei ollut valmis myöntämään meille kulkulupaa Länsistamaan olemattomien perusteiden takia.

Matti Kauppinen:
Sami, kerrothan myös tänne, jos saat vastauksen Helsingin Sataman taholta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta