Serenadista kuvia Turussa?

Aloittaja Kille, 23.02.2007, 21:04:22

« edellinen - seuraava »

Kille

Onko kellään kuvia kun Serenade on Turussa kun se ajoi sitä linjaa muutaman vuoden verran. En löytänyt ainakaan foorumin hakutoiminnolla ja ei tahtonut muualtakaan netistä löytyä. Taitavat olla aika kiven alla? Vai onko jollain omissa arkistoissa ::)

Kristian Lampio

Selkeesti kuuluis laivakuvaamiseen mutta tässä nyt kuitenkin kuva. (Jos se edes on tuossa kuvassa turussa.) No kaippa niitä jostakin löytyy tai sitten ei mutta toivottavasti  :)

Kille

Lainaus käyttäjältä: Kristian Lampio - 23.02.2007, 21:28:29
Selkeesti kuuluis laivakuvaamiseen mutta tässä nyt kuitenkin kuva. (Jos se edes on tuossa kuvassa turussa.) No kaippa niitä jostakin löytyy tai sitten ei mutta toivottavasti  :)
Joo on tuo Turussa (turkulaisena tunnistan  :thumb: ) ja laitoin ihan ajatuksissani sen tänne Muu merenkulku osioon, ihan selkeästi se tuonne kuvaaminen alueeseen kuuluisi. Pahoittelen tätä erehdystä  :P

Mikko Satonen

Meikäläisellä olis kuvia serenadesta Turun satamassa kesältä v. 1993. Tuli silloin muutaman kerran kyseistä linjaa matkustettua. Mutta valitettavasti minulta ei löydy skanneria, joten en pysty laittamaan noita vanhoja kuvia esille mihinkään.

OT: tuolta ajalta muistuu mieleen yksi mielenkiintoinen tapaus. Serenaden henkilökunnalla oli joku mielenilmaus(lakko tai vastaava...) kerran, joten laiva pääsi Turkuun 2 tuntia myöhässä. Joten se myös lähti uudelle risteilylle 2 tuntia myöhässä. Odottelimme sitten muiden ihmisten kanssa hermot kireällä laivaan pääsyä terminaalissa. Kun lopulta pääsimme laivaan tarjosi laivayhtiö asiakkaille baareissa kahden tunnin ajan juomat veloituksetta (myös alkoholijuomat). Halusivat kai hyvittää tilanteen.
Tulossa:
pe 17.1.2014 - su 19.1.2014 Silja Symphony Commodore Class Balcony
pe 2.5. - su 4.5. 2014Silja Serenade (sweden hockey games)
la 23.8. - su 24.8. 2014 Silja Baltic Princess Deluxe