Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kuvaamaan jokilaivoja Valko-Venäjälle

Aloittaja Timo Tuomivirta, 12.05.2009, 20:52:02

« edellinen - seuraava »

Timo Tuomivirta

Suomi-Valko-Venäjä-Seura on järjestämässä matkaa Valko-Venäjälle elokuussa, 8.-17.8.09. Matka on nimeltään "Elomatka", tarkoituksena on tutustua elokuiseen Valko-Venäjään Minskin, Grodnon ja Brestin seutuvilla.

Alustava matkasuunnitelma:

- la 8.8. Helsinki-Tallinna 7:30-9:30, klo 10:00 jatkamme matkaa omaan käyttöön vuokratulla bussilla Tallinnasta kohti Valko-Venäjää, reittinä
Tallinna-Riika-Druskininkai-rajan ylitys Valko-Venäjälle-Grodno (joka on
ensimmäinen yöpymispaikka)

- su 9.8. päivä ja yö Grodnossa

- ma 10.8. Grodno-Brest (yö Brestissä)

- ti 11.8. päivä ja yö Brestissä

- ke 12.8. Brest-Baranovichi-Minsk (yö Minskissä)

- to 13.8. päivä ja yö Minskissä

- pe 14.8. päivä ja yö Minskissä

- la 15.8. päivä ja yö Minskissä

- su 16.8. klo 12:00 lähtö Minskistä kohti Helsinkiä, reittinä Minsk-Vilna (jossa muutaman tunnin tauko)-Riika-Tallinna, jonne saavutaan ma 17.8. noin klo 6:00

- ma 17.8. Tallinna-Helsinki klo 7:30-9:30

Matkan ohjelma täsmentyy myöhemmin. Aiemmilla matkoillamme on vierailtu mm. sellaisissa kohteissa, joissa turistit eivät yleensä käy, kuten tehtaissa ja erilaisissa oppilaitoksissa.

Matkalaiset voivat ennen matkaa esittää omia ohjelmaan liittyviä toivomuksiaan, esim. jos haluavat tavata jonkin tietyn alan edustajia esim. laivaharrastajat, tai vierailla joissakin tietyissä kohteissa.

Joitakin laivakuvia, netissä löytyykin http://forum.esmasoft.com/viewtopic.php?p=161916#161916 joten ei tarvitse lähteä ihan sikaa säkissä etsimään (eli oletettavia Valko-venäläisiä jokilaivoja  ;D ).

Matkan hinta täsmentyy myöhemmin, mutta tämän hetkisen arvion mukaan hinta 2h-huoneessa on noin 490,00 eur ja 1h-huoneessa 580,00 eur.

Hintaan sisältyy matkat (laiva + bussi), majoitus (8 yötä hotellissa) ja viisumi (ryhmäviisumi, lisähinnasta yksilöviisumi).

Lisäkuluja tulee tietyistä ohjelmaosuuksista, esim. pääsylipuista, sen mukaan kuin ohjelmaan osallistuu. Edellisellä matkallamme ohjelmaan liittyvät lisäkulut olivat yhteensä noin 30,00 eur.

Ruokailut tulee maksaa itse, aamiainen sisältyy hintaan ainakin
joissakin hotelleissa (tämän asian selvittely on vielä kesken).

HUOM! Matkat on tarkoitettu Suomi-Valko-Venäjä-Seuran jäsenille, joten tarkoitus on samalla värvätä potentiaalisia matkalaisia seuran jäseneksi. Jäsenasioissa pitää olla seuranpuheenjohtajaan yhteydessä.

Jos kiinnostuit matkasta, ilmoittaudu SVVS ma 25.5.09 mennessä seuran puheenjohtajalle.

Jussi Seppälä pj.
Suomi-Valko-Venäjä-Seura ry
p. 041 525 1942

Yhteystiedot myös seuran kotisivuilla: www.svvs.fi

Timo Tuomivirta

Seuran Elomatkalle Valko-Venäjälle 8.-17.8.09 on vielä tilaa.

Jos haluat osallistua, ota pikaisesti yhteyttä SVVS:än puheenjohtajaan.

Jussi Seppälä pj.
Suomi-Valko-Venäjä-Seura ry
p. 041 525 1942

Lisätietoja matkasta www-sivuilla.
http://www.svvs.fi/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=35&Itemid=70

Suomi-Valko-Venäjä-Seura on järjestämässä matkaa Valko-Venäjälle elokuussa, 8.-17.8.09. Matka on nimeltään "Elomatka", tarkoituksena on tutustua elokuiseen Valko-Venäjään Minskin, Grodnon ja Brestin seutuvilla. Katso lisätietoja Matkalle -sivulta.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian!
SYKSYLLÄ TULOSSA:


Verkostoitumismatka Minskiin

Suomi-Valko-Venäjä-Seuran tarkoituksena on järjestää verkostoitumismatka Valko-Venäjälle Minskiin syksyllä 2009. Matkan tavoitteena on tutustuttaa Suomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja muita toimijoita paikallisiin olosuhteisiin, sekä verkottaa suomalaisia ja Valkovenäläisiä yrityksiä ja yhteisöjä keskenään. Matkalla on mahdollista saada näkökulmia mm. liiketoimintamahdollisuuksiin Valko-Venäjällä.

Suomi-Valko-Venäjä-Seura järjestää matkaohjelman yhdessä valkovenäläisten yhteistyötahojen kanssa. Ohjelma koostuu yleiskatsauksista maan talouteen ja toimintakulttuuriin, yritys- ja muista vierailuista sekä verkostoitumisseminaarista. Osallistujille voidaan järjestää tarkempien toivomusten mukaan henkilökohtaisia tapaamisia.

Verkostoitumismatkaan liittyvät kyselyt Suomi-Valko-Venäjä-Seuraan.