Kirjoittaja Aihe: Ylläpito tiedottaa  (Luettu 76035 kertaa)

Arttu Laaksonen

  • Varustaja
  • *****
  • Viestejä: 439
    • maritimeforum.fi
Ylläpito tiedottaa
« : 15.07.2009, 19:53:18 »
Foorumin päivitys 26.7.2011
Foorumin ohjelmisto on päivitetty SMF:n uuteen 2.0 versioon.

Foorumin päivitys 30.12.2012
Foorumin ohjelmisto on päivitetty SMF:n versioon 2.0.3, jonka pitäisi lähinnä parantaa tietoturvaa ja korjata bugeja.

Foorumin päivitys 28.12.2019
Foorumin ohjelmisto on päivitetty SMF:n versioon 2.0.17.
« Viimeksi muokattu: 02.07.2020, 22:51:47 kirjoittanut Arttu Laaksonen »
.: FAQ :.

Tuomas Romu

  • Luotsi
  • *****
  • Viestejä: 2113
Vs: Ylläpito tiedottaa
« Vastaus #1 : 07.08.2022, 23:15:57 »
Maritimeforum.fi on monien muiden foorumien tapaan ollut jo vuosia roskapostittajien kohteena. Foorumille luodaan päivittäin automaattisesti kymmeniä, joskus jopa satoja uusia tunnuksia, joiden tarkoitusperiä voi kukin vain arvailla. Tavallisille käyttäjille tämä "näkymätön taistelu" ei juurikaan näy, koska ylläpidon täytyy aktivoida jokainen foorumille luotu käyttäjätunnus ennen kuin tämä voi osallistua keskusteluihin.

Pyrin käymään uudet tunnukset läpi lähes päivittäin. Koska toimin ylläpidossa vapaaehtoisena, olen työtaakkani helpottamiseksi estänyt ennalta uusien tunnusten luomisen joistain IP-osoitteista ja -osoiteavaruuksista sekä ilmaissähköpostipalvelimista ja maatunnuksista, joista on tullut huomattavia määriä ei-toivottuja rekisteröitymisyrityksiä. Valitettavasti viime aikoina on ilmennyt muutamia yksittäisiä tapauksia, joissa pääsy foorumille on epähuomioissa estetty myös ihan oikealta käyttäjältä. Tapaukset ovat tulleet ilmi joko selattuani foorumin lokitietoja tai kyseisen käyttäjän otettua minuun yhteyttä muuta kautta.

Foorumin asetuksia on nyt muutettu siten, että mistä tahansa osoitteesta pääsee näkemään foorumin sisällön, mutta rekisteröityminen on estetty.

Mikäli et pysty rekisteröitymään, kirjautumaan tai kirjoittamaan foorumille, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen (etunimi.sukunimi@kapsi.fi) ja asia selvitetään. Ole myös yhteydessä mikäli olen epähuomioissani poistanut luomasi uuden käyttäjätunnuksen.
All information and details given in good faith but not guaranteed!