Silja Operan lähtö Naantalista

Aloittaja Matti Kauppinen, 07.06.2002, 19:34:38

« edellinen - seuraava »

Matti Kauppinen

Silja Operahan lähtee Naantalin korjaustelakalta jo 15.6. Osaako joku sanoa kellonaikaa, milloin Opera lähtee sieltä ja paikkaa mistä olisi hyvä kuvata Operan lähtö? Olen nimittäin juuri silloin Turussa ja käyttäisin mieluusti tilaisuuden hyväksi ja kuvaisin Operan lähdön Naantalista. ;) ;) :D

Heikki Kautiainen

#1
aikaa en tiä, mut paras paikka kuvaamiseen on ruissalon saaronniemen rantakalliot, jossa olin kuvaamassa operan tulon helmikuussa.

ko.rantakallio sijaitsee saaronnieemeen tultaessa oikealla, eli auto parkkiin ja pieni kävely matka kahvila rakennuksen ohi kohti rantaa ja rannasta kallioille.

kalliot ovat ihan laivaväylän vieressä

Matti Kauppinen

#2

Lainaako.rantakallio sijaitsee saaronnieemeen tultaessa oikealla, eli auto parkkiin ja pieni kävely matka kahvila rakennuksen ohi kohti rantaa ja rannasta kallioille.

Tarkoitako nyt tuolla kahvila rakennuksella Ruissalon leirintä-alueen kahvilaa, sitä joka sijaitsee siellä uimarannan vieressä vai mitä kahvilaa? On nimittäin mennyt kolme vuotta siitä kun viimeksi olen käynyt ruissalossa eikä nuo paikannimetkään juurikaan sano mitään minulle. :-[

Heikki Kautiainen

#3
tarkotan sitä kahvilarakennusta joka on siinä päätepysäkin läheisyydessä, mäen päällä. taitaa olla ainoa kahvila rakennus.

Saaronniemi on se paikka missä on leirintäalue. eli juuri se mitä matti tarkotit

ja turun kartasta näät tarkemmin

Heikki Kautiainen

mahtaako missää laivalistas olla viel mainintaa siit lähdöst, pitänee vilasta

Heikki Kautiainen

naantalin laivalistassa on ollut SuperStar Tauruksen tulosta asti seuraava ilmotus :

15.06.02 00:00
SUPERSTAR TAURUS -TELAKKA 42 - 16.02.02 12:00 Köpenhagen, DK
-Saaristo, FI

eli lähtöpäivä on 15 tätä kuuta (6 päivän pääst) ja aika ois klo 00:00

Matti Kauppinen

#6
Eli jää sitten Operankin lähtö näkemättä, koska tulen Turkuun vasta aamusella. :( Onko tietoa, minne Opera Naantalista suunnistaa? Helsinkiin, Tukholmaan ???

Heikki Kautiainen

#7
nii en sit tiä onk toi aika todelline mut se on lukenu siin listas siit asti ku SuperStar Taurus tuli naantaliin.

enkä tiä mihin seilaa naantalista.

Mikko-Oskari Koski

#8
Jos Opera lähtee Naantalista kohti Helsinkiä, voisi paras paikka sen bongaamiseen olla Paraisten ja Nauvon välinen lautta tai Lillmälön rantakallio, josta voisi sitten siirtyä joko Sterna- tai Falco-lautalle, kun Opera näyttää lähestyvän.
Mutta jos alus suuntaakin ensiksi Ruotsiin, ei tämä vaihtoehto ole kovinkaan käyttökelpoinen...
"Mikään muu matkailumuoto ei ole niin hermoja lepuuttavaa tällaisena kuumeisena kilpailun, työn ja politiikan kyllästämänä aikana kuin laivamatka"
Carl-Erik Creutz, 1950

Miran Hamidulla

#9
Yleensä tuo 00:00:n ilmoittaminen listoissa tarkoittaa sitä ettei aluksen saapumis/lähtöaika ole tiedossa. Esim. Finnpulpin ilmoitettiin saapuvan Kotkaan ensimmäisen kerran klo 00.00 ja lähtevän klo 00.00 parisen kuukautta sitten. Todellisuudessa ajat olivat aivan muita.
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar