Spiritti & Atlantica A-Studiossa

Aloittaja Miran Hamidulla, 21.04.2001, 02:57:42

« edellinen - seuraava »

Miran Hamidulla

A-Studiossa oli äsken juttua KMY:stä ja siinä oli ulko-, sisä- & kansikuvaa Carnival Spiritistä ja Costa Atlanticasta. Täytyy kyllä sanoa, että upealta näyttivät molemmat. Tosin Spiritti oli ehkä hieman mauton verrattuna Atlanticaan.

Tuo juttu missä tuo kuvamateriaali oli ei ollut sitten mitään ilosanomaa. Sen mukaan KMY:n tilauskanta on huonompi(ei onneksi tosin mikään hirveän huono tilauskanta kuitenkaan) kuin muilla, ja voi olla, että risteilyalaa uhkaa ylikapasiteetti ja mahdollinen tuleva laskukausi vähentää risteilymatkustajien määrää. Tämä tietäisi sitä, että uusia risteilijätilauksia ei tulisi enään KMY:lle. :( Asiaa on käsitelty aiemmin Talouselämässä, ja siinä sanottiin, että KMY voi odottaa uusia tilauksia aikaisintaan vasta vuoden vaihteessa. Täytyy toivoa, että silloin niitä tilauksia tulee, jotta 8000 ihmisen duunipaikat säästyy.
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar