Romantikalle?

Aloittaja Marko Mälkiä, 15.02.2002, 19:52:20

« edellinen - seuraava »

Marko Mälkiä

No, joko on liput varattu tälle Romantikan HEL-TAL neitsytmatkalle? Vai riittääkö, kun pääsee Romantikalle myöhemmin kesällä? Odotetaanko olemattomia tarjouksia?

Suunnitelmissa olisi lähteä tutkimaan ROM heti kesäkuussa, joten: Oliko (Silja) Europan alkukuukausien matkat aikaisin loppuunmyytyjä. Sen tiedän, että ne oli myyty loppuun moniksi kuukausiksi eteenpäin, mutta milloin? 2kk? 4kk? ennen liikenteen aloittamista! ???

Matti Kauppinen

#1
20.6. olisi tarkoitus lähteä Romantikalle risteilemään.

wirrankoski

#2
Eiköhän tuolle ehdi myöhemminkin...jos laiva nyt sitten jatkaa HKI-TLN -linjalla...ja sitäpaitsi; nuo "neitsytristeilyt" ovat yleensä aikamoista "painajaista", kun henkilökunta ei vielä hallitse kaikkia laitteita yms. ja porukka joutuu jonottamasta päästyään jonottamaan eri palvelupisteillä...

Rami

Heikki Helen

#3
Joo toi Matin mainitsema 20.6. on mun järjestämä porukkamatka, johon oon varannu 20 paikkaa ja niistä 15 on vieläkin vapaana. Tosin tänä iltana niistä todennäköisesti menee 2-4 paikkaa. Mutta silti tilaa on vielä ja laivafriikit ovat tervetulleita. Hinta on siis 49.5 e/hlö ja se pitää sisällään matkan b2-hytissä.

Hups! Sehän on selvä mainos!  :D
Nykyään yli 1100 alusta ja 1300 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

Juha Westerlund

#4
Totaa....Onkos heikki sulla kenties jossain esillä sun sähköposti osoite?Kun jos sitten noitten töitten kanssa sopii yhteen, kún ei ole mikään viellä varmaa kesän osilta...

Heikki Helen

#5
Se mun e-mail osoite löytyy Royal Princess-kuvan alta, mutta tässä se ossa silti: heikki.helen@surfeu.fi
Nykyään yli 1100 alusta ja 1300 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

Kenny Leong

Joo minäkin pistän mieleeni josko lähtisi myös kesäkuussa Romantikalle.
Luulen että Heikin kanssa olisi kiva heitellä pöytälevyjä helevettiin siellä yökerhossa  :D sen lisäksi että tutkimme(?) ;)joka hiivatin hitsaussauman laivasta  ;)

wirrankoski

Tuo 20.6. saattaisi olla allekirjoittaneellakin vapaata, sillä seuraavana viikonloppuna 22-23.6 on duuniviikonloppu.  Ainakin perjantaina on sen takia, ja torstainkin voi järjestää mahdollisesti/tarvittaessa.. Eli Heikki -herra: Mikäli lippuja jääpi, voisin harkita mukaantuloa, edellyttäen, että sellainen passaapi...

t. Wirrankosken Rami (vaikka en juokaan olutta)

Matti Kauppinen

#8
Lähtekää vain muutkin mukaan, näin siitä tulisi kunnon laivaharrastajien risteily. ;)

P.S. Rami, en minäkään juo olutta, mutta varmasti Romantikalla saa hyvää lonksua. :D

Miran Hamidulla

#9
Niin no jos kiinnostusta johonkin laivaharrastajien porukkaristeilyyn löytyy niin silloin on kyllä järkevämpää lähteä ihan erilliselle laivamatkalle eikä minkään kirkkonummelaisen ryyppyporukan joukon jatkeeksi. Itse en ole kyllä pätkääkään kiinnostunu lähtemään minkään porukan mukaan jossa yli puolet porukasta on minulle täysin tuntemattomia ja eivät edes ole laivaharrastajia.
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar

Heikki Helen

#10
Rami: Onhan noita paikkoja vielä. Lauantaina meni 4 paikkaa ja 2 on mahdollisia lähtijöitä. Nyt kun Kennykin ilmoitti tulevansa mukaan vapaita paikkoja on vielä 10.

Miran: Jos kuvittelet, että mun porukka on pääosin hirveitä kännääjiä, erehdyt pahan kerran. Näitten laivaharrastajien ansiosta tästä reissusta uhkaa tulla pahin ryyppyreissu aikoihin.
Nykyään yli 1100 alusta ja 1300 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

Kenny Leong

#11
:D Tässähän on sota melkein syttymässä  :-/ ...taas kerran.

Uusiin ihmisiinhän on ihan kiva tutustua mielestäni mutta jokaisellahan on omat mielipiteet ja mitä ihmisiin tulee niin oli se sitten Pornaisista taikka Porvoosta niin mitä välii sillä on ja silläkään ei ole mielestäni väliä että käyttääkö hlö silloin tällöin alkoholia vai ei kunhan ei ole mikään rappionisti.
Kivahan se on istuskella aurinkoisella kannella viileä siideri edessä ja nauttia....elämästä :o :) ja merestä jne.

MUTTA EIPÄS ALETA SOTIMAAN TÄÄLLÄ, JOOKOSTA?? :)


Matti Kauppinen

#12
LainaaUusiin ihmisiinhän on ihan kiva tutustua mielestäni mutta jokaisellahan on omat mielipiteet ja mitä ihmisiin tulee niin oli se sitten Pornaisista taikka Porvoosta niin mitä välii sillä on ja silläkään ei ole mielestäni väliä että käyttääkö hlö silloin tällöin alkoholia vai ei kunhan ei ole mikään rappionisti.
Kivahan se on istuskella aurinkoisella kannella viileä siideri edessä ja nauttia....elämästä :o :) ja merestä jne.

Olen samaa mieltä, uusiin ihmisiin tutustuu mielellään eikä  minuakaan haittaa jonkun juomatavat tai se mistä mistä on kotoisin. Ja mikä on parempaa kuin istua aurinkoisena kesäpäivänä kannella kylmän lonkeron ääressä ja nauttia merestä ja maisemista mitä meri ja laiva tarjoaa. ;) :D

ferry

#13

Kuten kaikki jo varmaankin ovat huomanneet, uudet sivut on avattu osoitteeseen: http://tallink.nomini.com/  ;D

Tässä puhuu myyty mies.  :P

Miran Hamidulla

Joo huomasin kans viime yön pimeinä tunteina tuon sivun ja aloin kattoo sitä Romantika videoa yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja... ;D Vaikka kyllä ex-Sally Albatrossin paluu(laivan hölmöstä ulkoasustaan huolimatta)  on ihan hieno homma, niin kyllä niitä come backin tekijöitä on täällä nähty jo ennenkin(esim.Fantaasia), mutta tuo Romantika on uusilaiva iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisolla U:lla ja tuo video ja nuo sivut palauttivat minut maanpinnalle ja odottamaan jälleen eniten innolla ROMANTIKAa!!!!!! Todellista uutuutta!

terv.
Toinen myyty mies
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar