"Liian" pitkät viestit....?!

Aloittaja Mikko Pätäri, 17.02.2002, 11:46:57

« edellinen - seuraava »

Mikko Pätäri

Huomenta

Kirjoittelinpa tässä aamutuimaan pikku sepustusta tämänvuotisista venemessuista tähän foorumiin. (joo joo, ehkä hiukkasen off-topic, mutta...) Doh, kaikki sujuikin kivasti siihen asti kunnes survaisin preview-namiskaa...tämän jälkeen foorumi herjasi, että viestini on liian pitkä, joten lyhennä sitä. Tästä harmistuneena sitten palasin kirjoitusikkunaan....mutta kone olikin suorittanut lyhennysoperaation jo itse-elikkä hävittänyt koko viestin taivaan tuuliin!! >:( >:( :'(

Elikkä

1. Artulle: onko tämä pitkien viestien estotoiminto foorumin kiinteä ominaisuus, vai onko sinulla mahdollisuus muuttaa sitä? Jos on, niin voisitko yst. ruuvata sitä hiukka isommaksi? Juttuni oli kieltämättä pidemmänpuoleinen, mutta ei mielestäni mitenkään ylipitkä, eikä edes liian yksityiskohtaisuuksiin menevä, melko tovi kului sitä rustatessa, ja uutta en ala tekemään.

(sivunmennen sanoen, en ole koskaan ymmärtänyt joillakin foorumeilla (ei täällä) vallitsevaa pitkien viestien karsastusta. Mikäli joku ei jaksa lukea oli 40-rivisiä viestejä, niin olkoon lukematta, koostakaan ei voi kysymys olla, kyllä teksti latautuu modeemillakin..)

2. Jos tätä ominaisuutta ei pystytä muuttamaan, niin hyvät ihmiset, kun kirjoitatte vähänkin pidempiä viestejä-tallentakaa ne ennen lähettämistä/esikatselua!!
Tämä kannattaa muutenkin tehdä, sillä ei ole kerta jos toinenkaan, kun koko kone on kaatunut sendiä painaessa...

Arttu Laaksonen

#1
Joo, eli ensinnäkin viimeinen ohje on ihan paikallaan, pidemmät viestit kannattaa vähintään kopioida leikepöydälle ennen lähettämistä, nimim. kokemusta on ;)

Ja sitten tosta viestien pituudesta. Täällä on tosiaan se raja, oli muistaakseni ennen 5000 merkkiä mutta oon sitä jo joskus vetänyt ylöspäin eli se on ihan säädeltävissä ja voin nostaa sitä kyllä vielä, meinaan eihän pieni merkkien lisäys mitään latausaikoja hirveästi nosta ja harva viesti sitten kuitenkaan on niin pitkä.
.: FAQ :.