Kuvia kaivataan

Aloittaja Toni Redsven, 23.04.2006, 19:48:38

« edellinen - seuraava »

Toni Redsven

Eli Yritän epätoivon vimmalla saada tällä vuosituhannella valmiiksi Smit Rotterdam hinaajan pienoismallin. Mutta kaipaisin aimo läjää kuvia kyseisestä laivasta(joka käsittääkseni kulkee nykyjään nimellä Smitwijs Rotterdam). Netistä löytyykin jo jotain, mutta lisää kaivataan.
Ei siis mitään sivuprofiileja vaan enemmänkin kuvia yksityiskohdista ja mahdollisesti kuviin mukaan jotain josta saa mittoja selville.

Eli mikäli tuntuu että joku tuttu saattaisi olla lähellä kyseisen laivan olevaa tai tulevaa majapaikkaa niin en pistä pahakseni jos saisitte hänet kiinnostumaan kyseisen laivan kuvaamisesta. Ja vielä parempaa jos jollain tavalla saisi luvan laivalla kuvaamiseen. Ja jos onnistuisi vielä hahmottamaan vaikka eri paperille mistäpäin laivaa mikäkin kuva on.

Kiitos jo etukäteen, vaikka en uskokkaan että lisää kuvia juurikaan tulee.

Terveisin Toni

Pekka Laakso

#1
Ainakin laiva on nyt oleskellut Omanin vesillä, joten ehkei varmaan kovin monien tuttuja siellä päin satu nyt pyörimään... Jotain alukseen liittyvää saattaa irrota seuraamalla tämän topicin linkkejä.

Ja suosittelisin kysymään asiasta myös www.shipspotting.com:in foorumilla. Sitä kautta voit hyvin ehkä saadakin kontakteja jostakin päin maailmaa. Myös www.tugspotters.com sekä kyseisen palstan forum voisi olla sinulle avuksi. ::)
Copyright © 2024 Hölynpöly. Kaikki oikeudet pidätetään.

Toni Redsven

Ajattelinkin että kenelläkään ei ole heittää gigatavu kaupalla hyviä lähikuvia kyseisestä laivasta. Mutta tulipahan kysyttyä.
Muuten niitä kuvia tarvitsisikaan, mutta laivan piirrustukset on tehty näköjään itse laivaa tutkimatta niin tarvis vähän soveltaa että saa jotain näköä kyseiseen paattiin.

Kuvia otetaan yhä vastaan kuten myös linkkejä, mutta en itselleni köyttä kaulaan heitä vaikka mitään ei ilmaantuisikaan.

Terveisin Toni

juzzy