Rekisteröintisopimus

Liittyessäsi Maritimeforumille sitoudut olemaan lähettämättä foorumille viestejä, jotka ovat herjaavia, uhkaavia, seksuaalisia, rasistisia, jonkun henkilön yksityisyyttä loukkaavia tai minkä tahansa lain vastaisia. Sitoudut myös olemaan kirjoittamatta mitään minkä tiedät olevan valheellista tai virheellistä. Tekijänoikeuksin suojatun materiaalin lähettäminen foorumille on kiellettyä mikäli et itse ole tekijänoikeuden haltija tai sinulla ei ole tekijänoikeuden haltijan lupaa materiaalin lähettämiseen. Spämmääminen, ketjukirjeet ja mainostaminen eivät myöskään ole sallittuja.

Forumin ylläpitäjiä ei voida pitää vastuullisena keskustelualueella esitetyistä tiedoista eikä ylläpito takaa tietojen paikkansapitävyyttä. Viestin sisällöstä on vastuussa vain ja ainoastaan sen lähettäjä. Käyttäjien lähettämät viestit kuvaavat vain kyseisen yksilön mielipiteitä eivätkä millään tapaa foorumin ylläpidon kantaa. Jokainen jäsen on vain itse vastuussa viesteistään ja käytöksestään.

Ylläpidolla on täysi oikeus poistaa ja muokata viestejä, jotka rikkovat foorumin sääntöjä.

Maritimeforumilla tulee käyttää OIKEAA ETU- JA SUKUNIMEÄÄN. Keksityn tai virheellisen nimen käyttö johtaa tunnuksen poistamiseen ja mahdolliseen foorumin käytön estoon. Rekisteröityessä tulee myös valita käyttäjätunnus, jota käytetään vain foorumille kirjautumiseen. Koko nimesi näkyy profiilissasi sekä lähettämissäsi viesteissä. Ylläpito hyväksyy jokaisen jäsenen erikseen. Täytä myös oikea sähköpostiosoitteesi, jotta pystyt vahvistamaan tunnuksesi ylläpidon hyväksyttyä sen. Voit estää sähköpostiosoitteen näkymisen muille jäsenille ylläpitoa lukuunottamatta. Vahvistettuasi tunnuksen pystyt lisäämään muita tietoja profiiliisi niin halutessasi.

Käyttäjätunnus on vain henkilökohtaiseen käyttöön. Et saa käyttää toisen jäsenen tunnusta, etkä myöskään saa luoda kuin yhden tunnuksen itsellesi.

Jokaisen viestin yhteydessä tallennetaan lähettäjän IP-osoite, jota voidaan käyttää foorumille pääsyn estämiseen. Näin toimitaan kuitenkin vain räikeimmissä sääntörikkomuksissa. Ylläpidolla on täysi oikeus poistaa ja estää käyttäjätunnuksia, jotka rikkovat foorumin sääntöjä.

Ylläpito päättää harkintansa mukaan kaikkien sellaisten asioiden sallimisesta tai kieltämisestä, joita ei ole tässä erikseen mainittu.

Tutustuthan vielä foorumin Säännöt & Ohjeet-topiciin, johon on koottu säännöt tarkemmin sekä yleisimpiä ohjeita foorumin käyttöön liittyen.