Minne SuperStar Taurus nyt menee?

Aloittaja Eerik Laine, 28.11.2001, 04:09:57

« edellinen - seuraava »

Matti Kauppinen

#15
Jos Taurus tulisi kesäksi Itämerelle, niin sillä pitäisi kyllä käydä sitten kesällä. Jäi aikanaan käymättä Sally Albatrossilla. :( Hel-Tal -linjallahan Taurus mukavasti paikkaisi aukkoa jonka Finnjet jättää Rostockiin ajaessaan.  

laivat

#16
Toivottavasti Taukku aloittaa uudelleen liikennöinin täällä pohjolassa. Mäkin pääsisin testaaman sen. ;D Hel-Tal linja vois olla aika hyvä, tosin en usko että sitä sille reitille kuitenkaan asetettaisiin tuon rahtitilan puuttumisen takia mutta jotkut 20h risteilyt Turusta Oolantiin kuulostaa hyvältä. Saataisiin mekin oma Dancing Queen. ;D Toisaalta Taukun asettaminen Sto-Mar linjallekaan ei kuulostaisi pahalta sillä kyseisellä linjallahan liikennöin nimen omaan ei rahtia kuljettavia risteilyvarustamoja.

Matti Kauppinen

#17
Mikä on SuperStar Tauruksen tilanne nyt, kun liikennöinnin päättymisestä Star Cruisen väreissä on kulunut kuukauden päivät? Lojuuko Taurus kenties makuutettuna jossain päin maailmaa vai onko sille löytynyt ostaja/vuokraaja vai onko se tulossa kesäksi tänne Skandinaviaan?

laivat

#18
Taukusta en tiedä mutta huhuja on liikkeellä että Star Wind hoitaisi rahtiliikennettä Helsinki - Tallinna linjalla kesän ajan. Ei liity mitenkään aiheeseen mutta tulipahan kerrottua.