Ulkomatala - verkkolehti

Aloittaja Lassi Liikanen, 31.01.2009, 14:44:36

« edellinen - seuraava »

Rami Kristian Wirrankoski

Mutta höpsistä kukkuu  :D
Mukava ja pitkä kirja-arvio todellakin. Asiantunteva ja tasokas. Nämähän ovat aina subjektiivisia, tiedän sen niin omasta kokemuksestakin.
Edellä halusin vain aukoa vähän asioita, joita ei muuten olisi tullut esille.

Olli Tuominen

Vuoden neljäs Ulkomatala on ilmestynyt! Tällä kertaa tutustumme peräti kuuteen eri uudisrakennukseen, ja lisäksi lehdessä mm. esitellään mielenkiintoinen tuttavuus, viimeinen "aito" kuninkaallinen postilaiva RMS St. Helena. Pääset lehteen käsiksi tutussa osoitteessa www.ulkomatala.net/magazine

Olli Tuominen

Vuoden ensimmäinen Ulkomatala on ilmestynyt! Tutustumme mm. Viking Linen mahdolliseen uuteen alukseen, tällä hetkellä tilauksessa oleviin expedition-risteilijöihin sekä näihin liittyvään polaarikoodiin. Lisäksi Viro on esillä monella tapaa, sillä lehdestä voit lukea Viron saarten lauttaliikenteen ongelmista, Helsinki-Tallinna -reitin kantosiipialusliikenteestä sekä Silja Europan uudistuksista.

Lehti on tuttuun tapaan luettavissa niin Issuu-julkaisualustalla kuin PDF-muodossa.

Olli Tuominen

Vuoden toisessa Ulkomatalassa paneudutaan itseoikeutetusti Tallinkin uuteen Megastariin sekä Viking Cinderellan ja Viking XPRS:n uudistuksiin. Lisäksi kerromme Fincantierin aikeista ostaa STX France sekä risteilyvarustamo All Leisure Groupin konkurssista. Matkakertomuksessa lauttamatkaillaan Skotlannissa ja historiapuolella tarjolla on katsaus Sally Albatrossin ja Finnlinesin historiaan.

Lehti on luettavissa niin pdf-muodossa kuin Issuu-julkaisualustalla.

Mukavia lukuhetkiä!

Kalle Id

Uusi Ulkomatala on taas ilmestynyt (ja näköjään tässä välissä yksi numero oli unohtunut raportoida tänne kokonaan). Heinäkuun numerossa luomme katsauksen Suomen ensimmäiseen sähkölauttaan eli Elektraan, Mein Schiff 6:en, Helsingissä (mahdollisesti) rakennettavaan Ecoship-risteilijään, kansainvälisten rahtimarkkinoiden viimeaikojen pudotuspeliin, Silja Linen 60-vuotiseen historiaan, sekä kerromme millaista on matkustaa oikealla luksusristeilijällä eli Crystal Cruisesin Turussa rakennetulla Crystal Symphonyllä. Lehden pääsee perinteiseen tapaan lukemaan PDF-muodossa tai Issuu-julkaisualustalla osoitteessa http://ulkomatala.net/magazine/

Olli Tuominen

#200
Vuoden toinen Ulkomatala ilmestyi perjantaina. Lehdessä tutustumme muun muassa uudistuneeseen Baltic Princessiin, testaamme Viking Linen hyönteismenun ja vertailemme 25-vuotiaan Silja Europan sisätiloja vuonna 1993 ja 2018. Historiasta kiinnostuneille tarjolla on Pohjoisen Atlantin matkustajaliikennettä käsittelevän juttusarjan neljäs osa sekä Irish Ferriesin historiikki.

Lehti on luettavissa tuttuun tapaan verkkosivuiltamme.

Tuomas Romu

Lainaus käyttäjältä: Olli Tuominen - 24.04.2018, 20:49:15
Lehti on luettavissa tuttuun tapaan verkkosivuiltamme.

Linkki johtaa tyhjälle sivulle. Tässäpä kuitenkin suora linkki uusimpaan numeroon:

http://ulkomatala.net/ajankohtaista/lehdet/2018/ulkomatala-2-2018/
All information and details given in good faith but not guaranteed!

Olli Tuominen

Lainaus käyttäjältä: Tuomas Romu - 25.04.2018, 08:39:55
Linkki johtaa tyhjälle sivulle. Tässäpä kuitenkin suora linkki uusimpaan numeroon:

http://ulkomatala.net/ajankohtaista/lehdet/2018/ulkomatala-2-2018/
Kiitos Tuomakselle tarkkaavaisuudesta  :)

Kalle Id

Tämä ketju on viettänyt pitkään hiljaiseloa, ja niin on Ulkomatalakin viimeiset pari vuotta, mutta ei enää: ensimmäinen Ulkomatala sitten vuoden 2019 tulee ilmestymään 20.3. Tarkemmin lehden uudesta tulemisesta voi lukea täältä.

Lehden paluun yhteydessä kuulisimme mielellämme palautetta lukijoilta: Mikä Ulkomatalan vanhassa PDF-lehdessä oli hyvää ja mikä huonoa? Mitä sisältöä saisi olla mukana jatkossakin ja mikä saisi jäädä historian lehdille?

Kai Heino

Kiitokset Ulkomatalan toimittajille. Aiemmalle toimituskunnasta ja tulevan lehden. Kaikki uutiskerronta on tervetullutta ja hyvin kerrottuna hienoilla kuvilla täydennettynä nautittavaa lukemista. Jatkakaa samaan malliin. :)  :)
Luonto suosii turhanpäiväistä kokeilijaa.

Tuomas Romu

All information and details given in good faith but not guaranteed!

Ilves Valta

Kiitos Tuomas lehden puffaamisesta kun itse tekijöiltä unohtui. Lehden aiheita oli tällä kertaa Helsingin telakan nykytilanne, Viking Glory, Aurora Botnia, Stena Linen uusi Hanko–Nynäshamn-linja sekä Koronakesien risteilyvieraat.

Kaikki palaute lehdestä otetaan innolla vastaan.

Ilves Valta

Vuoden toinen Ulkomatala ilmestyi tänään: http://ulkomatala.net/ajankohtaista/lehdet/2022/ulkomatala-2-2022/

Tällä kertaa aiheina ovat Finneco-luokka, matkakertomuksissa DFDS:n Aura Seaways sekä korona-ajan risteily MSC Seashorella, kesäkauden risteilylaivavierailut, Helsingin satamien uudistussuunnitelmat, Papenburgereiden historia sekä galleria romuksi menneestä Kalypso/Star Piscesistä.

Ilves Valta

Vuoden viimeinen Ulkomatala ilmestyi eilen 20.11., lukemaan pääsee tuttuun tapaan tästä linkistä: http://ulkomatala.net/ajankohtaista/lehdet/2022/ulkomatala-3-2022/

Tällä kertaa aiheina ovat uudisrakenteista Helsingissä rakennetut SH Minerva ja SH Vega, Wallenius SOL:in Baltic Enabler ja Botnia Enabler, sekä TT-Linen uusin Nils Holgersson. Muilta osin paneudutaan Tallinkin laivojen ulosrahtauksiin, Brittany Ferriesin 50-vuotiseen taipaleeseen (joka ei tosin mahtunut kokonaan tähän numeroon, osa 2 ilmestyy seuraavassa) ja lopuksi vielä Texelin saarelle liikennöiviin lauttoihin Alankomaissa.

Kai Heino

Kiitokset Ulkomatalan tekijöille! Mukavaa lukemista ja oiva tietopaketti.
Luonto suosii turhanpäiväistä kokeilijaa.