Sjöfart.net suljettu?

Aloittaja Kai Heino, 03.01.2022, 12:25:50

« edellinen - seuraava »

Kai Heino

Tietääkö joku täällä asiasta?
Luonto suosii turhanpäiväistä kokeilijaa.

Anssi Nukari

Joo näin ikävästi kävi kun jotkut ei osaa käyttäytyä kunnolla, minulle tosi huono juttu kun ei ole mitään some juttuja käytössä. Täytyy toivoa että joku jaksaisi pistää pystyyn jotain vastaavaa. Hyvää vuoden jatkoa .T  Anssi

Sven Liljeström

Eikö se "lankkukin" lopetettu vastaavista syistä?
Välillä sai myös vähän sisäpiirin tietoa.

Anssi Nukari

aivan oikein sama syy oli sillon,mutta en tiedä kuin vakavia juttuja oli sillon . Nyt kerkisin lukeen muutaman ei luulis että aikuiset kirjoittaa semmosta . Kyllähän te jotka olette siellä käyny katsomassa niin tiedätte että ilmapiiri oli ajoittain aika tulinen . Oliskohan tämä vaihto ehto parempi ettei voi nimimerkin takaa kirjoitella. T Anssi

Kai Heino

Kiitoksia vastauksista. Taitaa olla tämä oma nimi aika tärkeä näissä toimivissa keskustelualustoissa. Yleensä luen nämä säännöllisesti, vaikka kommentoin harvoin. Mieluiten, kun on asiaa. Kiitokset teille, jotka tiedätte asioista ja valistatte täällä muita. :)
Luonto suosii turhanpäiväistä kokeilijaa.

Sauli Nurmi

Lainaus käyttäjältä:  Sven Liljeström - 03.01.2022, 22:26:19
Eikö se "lankkukin" lopetettu vastaavista syistä?
Välillä sai myös vähän sisäpiirin tietoa.

Yksi syy "Lankun" lopettamiseen oli se, että jossain vaiheessa palvelin meni nurin tuhoten kaiken sisällön. Sen jälkeen foorumi aloitettiin nollapisteestä uudestaan, mutta suurin osa vanhoista käyttäjistä ei koskaan palannut takaisin. Osa uuden foorumin käyttäjistä sitten lähti foorumilta jonkinlaisen riitelyn takia, joka ei ilmeisesti ollut julkista, mutta kuitenkin vei ainakin pari ahkerinta keskustelijaa pois. Lopulta ei kai sitten jäänyt paljonkaan jäljelle, ja joku päätti lyhyellä varoitusajalla sulkea sivuston kokonaan. Jossain vaiheessahan myös Fakta om fartyg oli lyhyen aikaa suljettuna jonkin riidan takia, en tiedä oliko kyseessä samat vai eri henkilöt.

Landgången on kuitenkin edelleen olemassa ainakin nimenä. Jos ei kauheasti pelkää somea, niin Facebookista löytyy ryhmä nimeltä Landgången, jossa on aina satunnaisesti jotain kiinnostavaa.

Tuomas Romu

Aika moni nettifoorumi on kaatunut siihen, että keskustelu on vähitellen sirpaloitunut Facebookin ryhmiin huolimatta siitä, että alustana Facebook on tällaiseen käyttötarkoitukseen varsin kehno.

All information and details given in good faith but not guaranteed!

Kai Heino

Luonto suosii turhanpäiväistä kokeilijaa.