TPS-tähdet rajussa tappelussa

Aloittaja Mikko_Tuominen, 24.08.2005, 18:49:12

« edellinen - seuraava »

Mikko_Tuominen

Tänään tullut uutinen

TPS-tähdet rajussa tappelussa
24.8.2005 0:54
Kiekkoilijat joutuivat nujakkaan useiden ulkomaalaisten kanssa ruotsinlaivalla.


TPS:n pelaajat joutuivat Amorellalla tappeluun, jonka syytä he eivät itsekään jälkeenpäin osanneet kertoa.

Silminnäkijöiden mukaan TPS:n kiekkoilijoilla tuli riitaa ulkomaalaisten kanssa Viking Amorellalla. Tappelussa mukana olleelta pelaajalta repesi paita, ja hänet vietiin putkaan rauhoittumaan. Myös toinen pelaaja oli joutua laivan säilöön, mutta hän selvisi puhuttelulla.

Tapahtumat saivat alkunsa lauantai-iltana joukkueen ollessa palaamassa pelimatkaltaan Ruotsista.

TPS:n valmentaja Hannu Jortikka myöntää tappelut. Hän kertoo olleensa johtoryhmän kanssa syömässä à la carte -puolella, joten hän ei itse nähnyt nujakointia.

- Olenhan minä saanut kuulla, mitä siellä on tapahtunut: siellä on potkittu päähän ja puukkoakin on ollut, Jortikka kertoo.

"Ristiriitaisia selityksiä" 

Silminnäkijöiden mukaan pelaajat joutuivat nujakkaan ruotsalaisten kanssa seitsemännen kerroksen diskossa ja kahdeksannen kerroksen miesten wc:ssä. Jortikan mukaan pelaajat olivat tapelleet "tummien ihmisten" kanssa.

- Ja järjestysmiehet eivät edes menneet heti väliin.

Jortikan käsityksen mukaan tappelun motiivi ei ollut rasistinen.

- Siellä on yhtäkkiä löytynyt 40-50 näitä kavereita. On mahdotonta sanoa, mistä tilanne on lähtenyt ja miten se on edennyt, koska en ollut paikalla eivätkä pojat oikein halunneet kertoa mitään. Kaikki on niin ristiriitaista.

Viking Linen turvallisuuspäällikkö Tony Öhman vahvistaa tappelun.

- Aamuyöllä Amorellan diskossa TPS:n pelaajat ja ruotsalaiset nuorukaiset alkoivat kinata ja siitä syntyi tappelu. Yksi suomalainen ja muutama ruotsalainen laitettiin putkaan. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti, eikä sairaanhoitajaa tarvittu, Öhman kertoo.

Lähde: Iltalehti

Mielenkiintoinen uutinen.  ::)