Mein Schiff 1 ja 2 matkalla Turkuun?

Aloittaja Hannu Sarell, 11.08.2020, 02:03:20

« edellinen - seuraava »

Hannu Sarell

Mein Schiffit 1 ja 2 matkalla aamuksi Turkuun?

Tuomas Romu

#1
edit: Vai kävisivätköhän näyttämässä saksalaisille turisteille laivan syntypaikkaa? Laivahan on käynyt pyörähtämässä myös Tukholman edustalla ja tämän jutun perusteella tekevät risteilyjä, joilla ei pääse maihin:

https://eu.usatoday.com/story/travel/cruises/2020/07/25/tui-cruises-mein-schiff-2-sails-return-voyage-1-200-people/5509762002/
All information and details given in good faith but not guaranteed!

Hannu Sarell

Mein Schiff 1 "oikaisee" Nauvon ja Korppoon välistä väylää. Milloinkohan siitä on aiemmin ajettu noin isolla aluksella?

Hannu Sarell

Mein Schiff 1 suuntaakin nyt Helsinkiin huomen aamuksi. Kauppatorin äärellä olisi varmaan kiva pyörähtää, mutta Kustaanmiekasta ei mahtune kuitenkaan? Pituus 315m.

Tuomas Romu

Pyörähtivät Jätkänsaaren edustalla.
All information and details given in good faith but not guaranteed!

Pasi Saarinen

2:nen taisi lähteä Turusta suoraan Saksan suuntaan ja vain 1:nen kävi Helsingin edustalla ?

Hannu Sarell

Joo vain ykkönen pyörähti Hesassa ja juuri nyt on Europa2 pyörähtämässä Turun satamassa tultuaan Tukholman pyörähdykseltä Ahvenanmaan pohjoispuolelta ja Kustavi Iniön välistä Airiston eteläpäähän.

Juhani Mehto

MS1 ja MS 2 kävivät taas tänään Turussa, ja systeemi oli täysin sama kuin kahdella edelliselläkin viikolla: MS2 ensin Utöstä sisään ja tulee suoraan Pernon telakan edustalle n. 09.30:ksi - sillä välin perässä tuleva MS1 tulee Rajakarin ankkuripaikalle valmiiksi. Tämän jälkeen laivat tervehtivät toisiaan Rajakarilla ja MS2 lähtee pois. MS1 jää odottamaan Finnswanin lähdöä ja menee sitten Pernon telakan edustalle niin, että lähtee lopullisesti pois hiukan klo 13 jälkeen.
Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ammentaa.

<- Chios Luckin kuva Marinetrafficissa
Lisää laivakuvia täällä.

Pete Lehto

Mein Schiff kuviot Itämerellä on jatkuneet, mutta pienellä viilauksella. Mein Schiff 1 tuli etelästä reittiä Utö - Nauvo - Turun telakka - Nauvo - Innamon, Pakinaisten ja Vuosnaisten ohi - Ahvenanmaa pohjoispuolelta kiertäen Tukholmaan ja takaisin etelään. Mein Schiff 2 taasen tuli Tukholmasta pois peräkanaa ykkösen kanssa, mutta tulikin Utöhön josta suunta luoteeseen (Kökar) ja sitten koilliseen (Korppoo). Telakalta sitten otettu sama reitti paluumatkalle etelään.
Eli pientä muutosta tehty reitteihin ettei sitten peräkanaa ajellakaan.

Hannu Sarell

Mein Schiff1 nyt matkalla kohti Turun edustaa seistyään kaksi vrk Tukholmassa ilman maihin pääsy mahdollisuutta, "technischer stopp". Ainakin pari vastaavaa 7vrk risteilyä vielä myynnissä hinnat alkaen noin 900€.

Hannu Sarell

Nuo Mein Schiff risteilyt taas jatkuvat. Tänään ykkönen kävi kääntymässä Pernon telakan luon. Mitenkäs luotsien vaihto? Isokarista tulee eka ja vaihdetaanko sitten Turussa ja poistuu Utössa?