Folken matkassa...

Aloittaja Jasper Kaarna, 06.10.2003, 17:56:35

« edellinen - seuraava »

Jasper Kaarna

     Niin, elikkä kuinka moni seuraa tällaista mukavaa ja melko mielenkiintoistakin TV - ohjelmaa? ;D Itse yritän katsoa sen niin usein, kun on mahdollista. ja laivaharrastajille tiedoksi (jos ette tienneet): Kyseisessä TV - ohjelmassa matkustetaan silloin tällöin Kristina Reginalla.
    Ja jos joku ei vielä tiennyt, Folken matkassa on sunnuntaiaamuisin neloselta tuleva ohjelma, jossa Folke West -niminen henkilö matkustelee jos jonkinlaisissa paikoissa, ympäri mailmaa ja katsoja näkee sitten videokuvaa, että minkälaista missäkin on. Monesti ovat olleet hyvin mielenkiintoisissakin paikoissa. Eli mielestäni se on ihan mukava ohjelma katsoa. :thumb: Entä teistä?
Elämä on vain unen hennoilla laineilla kelluva kusitankkeri - Tommi Liimatta

Joni Huopana

Edelliskesänä, kun se tuli arkipäivisin, katsoin sitä aika usein. Ihan mukavaa nojatuolimatkailua. Silloin taisi pari kertaa olla Kristina Regina ohjelmassa mukana.

Wirrankosken Rami

Muistan senkin ajan kun Folke West aloitteli matka-ohjelmiaan telkkarissa. Kanavan nimeä en enää muista (ATV:n edeltäjä?), mutta se lopetti sitten toimintansa. Niistä ajoista Folken artikulaatio ja filmien taso on parantunut huikeasti. Mitä tulee itse ohjelmien juontajaan, en sen tarkemmin kommentoi, joku toinen kenties olisi parempi...?

Kim Granlund

Idea on hyvä.Myöskin toteutus on onnistuttu järjestämään kivasti.
MUTTA(anteeksi että HUUSIN)..se Folken ääni.Niin tasapaksu kuin olla ja voi.Jos vähänkin väsyttää niin varmasti tulee uni silmään todella nopeasti.

Miran Hamidulla

Itse olen silloin tällöin vilkuillut ohjelmaa, ja mieleen on jäänyt mielenkiintoiset risteilyreportaasit, joissa on matkustettu River Cloudilla, ja jommalla kummalla Sea Cloudeista. :thumb:
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar

Väyrysen Antti

#5
Ohjelma, jota juontaa yksi top-3 "kamalimmat TV-äänet" -nimistä, ei oikein inspaa.


-Vanhempi merenkulun harrastaja, Itämeren ferry-asiantuntija, merenkulun huippuosaaja, kuljetusalan ammattilainen ja VIP SILVER (Asiantuntemus ja ammattitaito kilpailukykyisiä myös kansainvälisellä tasolla)-.
FAKTAT: 1) Foorumilla meno on epävakaa ja sen tietää ja selviää vain tulevaisuus.

Pasi Leino

OOOH ! Ihan kamala ohjelma !  :-X Sunnuntai aamupäivät menevät aina kirotessa koska toi scheisse loppuu ?? miksei näytä vaikka piirrettyjä tilalla.  >:(

Kesä iltapäivisin sama onkelma. Ja joskus ne näytti ainaki kaks sen matkaohjelmaa peräkkäin !! Nelonen voi olla julma.


....Sori tuli vähä paasattua..... :)

Vesa Vepsäläinen

Folken jutuissa on joskus mielenkiintoistakin asiaa, mutta lähetysajankohta on todellakin väärä. Esittäisivät ohjelman vaikkapa jonain arki-iltana. Sunnuntaiaamuna katselisi paljon mielummin esimerkiksi piirrettyjä tai ylipäänsä muita ohjelmia.

Thomas Sundbäck

Itseasiassa sunnuntaiaamuisin on ihan rentouttavaa katsella ko. ohjelmaa. Enkä ole ainoa.  :) Useat reportaasit tosin ovat uusintoja vanhoista saman kaverin ohjelmista.

Se kanava jossa F.W:n ohjelmaa tuli (esim. musavisa) oli PTV4, josta sitten vissiin aikanaan tuli Nelonen (korjatkaa jos valehtelen)

Triviatietona:Folke Westin oikea nimi on Folke Westerholm tai Westerlund mutta koska se West on helpompi kansainvälisesti, niin....