Jäänmurtaja Sammon risteilyt

Aloittaja Miran Hamidulla, 21.04.2001, 18:29:09

« edellinen - seuraava »

Miran Hamidulla

Onko kukaan ollut jäänmurtaja Sammon risteilyllä? Mua nimittäin kiinnostaisi tietää se, että millaisia risteilyjä ne oikein ovat?
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar

Tero Reingoldt

Hupsista - että tämmöinenkin...

Tuli tuossa maaliskuussa käytyä risteilyllä. Kuviakin on ja taas saatavilla jos haluatte.

No porukka valtaosaltaan tuolla risteilyllä oli ulkomaalaisia, vaan oli kyllä ihan suomalaisiakin. V. 2003 oli kait 110 risteilyä ja n. 11000 matkustajaa 15 kansallisuudesta.

Ajoksesta lähdettiin ja ajettiin noin puoli tuntia. Sitten jäältä lisää porukkaa kyytiin. Olivat tulleet moottorikelkoilla. N. tunti ajoa ja pysähdyttiin. Halukkaat pääsivät kokeilemaan perämeressä uintia pelastuspuvun kanssa. Sitten käännös ja paluu Ajokseen. Risteilyn kesto 4 tuntia. Yksi kohokohta ulkomaalaisille oli myös ruokailu - varsinkin jos tilasit poronkäristystä, pottumuusi ja puolukoita.

Hämmästely ja kummastelua se oli. Ja filmiä paloi, digikamerat lauloivat ja liikkuvaankin kuvaa otettiin. Aika mielenkiintoista oli seurata väkeä kun ne oli niin haltioissaan.   :D

Ihan lopuksi lyötiin käteen diplomi että on ollut mukana risteilyllä!
Se on meri nyt sitten kaukana...