Ulkomatala - verkkolehti

Aloittaja Lassi Liikanen, 31.01.2009, 14:44:36

« edellinen - seuraava »

Mika Inkeroinen

Itsellä myös IE11. Osoite http://www.ulkomatala.net lataa loputtomasti. (niinkuin koodi käskeekin).
Mutta http://ulkomatala.net/magazine/ toimii ihan nätisti.


Lassi Liikanen

Kiitoksia että raportoitte havainnoistanne, että sivusto ei pelaa Internet Explorerilla. Edellisen kommentoijan viestiin liittyen, onko teidän mahdollista IE-käyttäjät kokeilla päästä sivustolle suoralla linkillä http://www.ulkomatala.net/magazine/ ? Koska jos tuo suora linkki toimii normaalisti, saadaan ongelma paikannettua pelkästään ensimmäisellä sivulla tapahtuvaan uudelleenohjaukseen joka lienee helppo korjata.

Eli toistaiseksi IE-käyttäjille tiedoksi, jos linkki http://www.ulkomatala.net/magazine/ ei toimi, en voi muuta kuin suositella käyttämään jotain toista selainta kunnes ongelma on paikannettu  :(

Kiitos myös Tuomakselle ja Ramille mukavista kommenteistanne. Tuomakselle vastaan omasta puolestani samoin kuin Kalle, otamme enemmän kuin mielellämme tekstejä myös vierailevilta kirjoittajilta, ja nimenomaan varsinkin meidän ydinosaamisalueiden ulkopuolelta, jota rahtilaivat muun muassa edustaa.
Kaikki tällä palstalla esittämäni mielipiteet ovat henkilökohtaisia, eivätkä edusta muita tahoja tai ole kytkösissä tämän palstan ulkopuolisiin tahoihin.

Verkkolehti Ulkomatala

Lassi Liikanen

Tervehdys foorumin väki!

Ulkomatalan toimitus haluaa ystävällisesti muistuttaa lukijakyselystä, joka on avoinna vielä torstaihin saakka. Vielä on siis aikaa ottaa osaa tähän tärkeään kyselyyn, jonka tulosten pohjalta kehitämme Ulkomatalaa jatkossa parempaan suuntaan, eli siihen suuntaan johon suuri lukijakuntamme sitä haluaa kehitettävän.

Kyselyyn voi vastata osoitteessa: http://lukijakysely.ulkomatala.net

Rauhallista viikkoa kaikille foorumilaisille!
Kaikki tällä palstalla esittämäni mielipiteet ovat henkilökohtaisia, eivätkä edusta muita tahoja tai ole kytkösissä tämän palstan ulkopuolisiin tahoihin.

Verkkolehti Ulkomatala

Olli Tuominen

Kuten monet ovat varmaan jo huomanneetkin, vuoden viides Ulkomatala on ilmestynyt. Lehti on tuttuun tapaan luettavissa niin pdf- kuin Issuu-muodossa Ulkomatalan verkkosivuilla.

Mainittakoon jo nyt, että Ulkomatalan perinteisen joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa jälleen 1.12.

Olli Tuominen

Joulukuun alku tuo jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan mukanaan myös Ulkomatalan joulukalenterin. Kalenteri julkaistaan tuttuun tapaan Ulkomatalan verkkosivuilla. Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Olli Tuominen

Vuoden ensimmäinen Ulkomatala on ilmestynyt. Lehdessä muun muassa matkakertomus Royal Caribbeanin uudelta Quantum of the Seasilta, asiaa vuoden alussa voimaan tulleiden päästörajoitusten vaikutuksista, sekä historia-artikkeli Suomen ja Britannian välisestä matkustajaliikenteestä.

Lehden voi tuttuun tapaan lukea pdf-muodossa tai Issuu-versiona.

Lasse Kaila

Täytyy kyllä sanoa että on hieno lehti! Tuli taaskin luettua kannesta kanteen, laadukkaat kuvat ja mielenkiintoiset artikkelit!  :thumb:

Olli Tuominen

Kiitos kehiusta Lasse! Mukava kuulla, että lehden aihevalinnat ja kuvitus olivat onnistuneita!

Jussi Littunen

Kello on ehtinyt yli puolenyön, mikä tarkoittaa, että Ulkomatala 2/2015 on ilmestynyt! Lehdessä erityishuomion kohteena on Ruotsi, sillä tutustumme mm. 150 vuotta täyttävään Rederi Ab Gotlandiin, Ruotsin ja Britannian välisen höyrylaivaliikenteen historiaan sekä länsinaapurimme suunnitelmiin ottaa käyttöön tonnistovero. Ajankohtaisista aiheista mukana ovat mm. Rauman uuden telakkayhtiön tilanne sekä P&O Cruisesin uusi Britannia.

Tuttuun tapaan lehden voi lukea joko pdf-versiona tai Issuu-julkaisualustalla.

Koko Ulkomatalan toimituksen puolesta toivotan hauskaa vappua ja mielenkiintoisia lukuhetkiä tuoreen Ulkomatalan parissa!

Pertti Nuottimäki

Kävikö jollekin muulle niin että Ulkomatalan PDF-version leipäteksti on "kiinaksi". Toinen versio kyllä toimii kunnolla minun vanhassa höyrykoneessanikin.
S/s Mary, Å/f Runn

Kalle Id

Joillain laitteilla näin ilmeisesti käy, olemme tätä ennen saaneet kerran aikaisemmin tiedon vastaavasta ongelmasta (taulutietokoneella käytettäessä). Ongelma on mahdollisesti taitto-ohjelman tekemän pdf-koodauksen ja tietokoneen pdf-lukijan yhteensopivuudessa, mutta emme ole vielä onnistuneet löytämään tähän ratkaisua. Issuu-version pitäisi toimia kaikilla laitteilla kunnolla, mutta on tietysti kurjaa että kaikille PDF-versio ei toimi kunnolla.

Jussi Littunen

#176
Erinäisistä ongelmista johtuen tuorein Ulkomatala saatiin kunnolla julkaistua vasta näin heinäkuun jo alettua. Pienestä myöhästymisestä huolimatta lehti tarjoaa taas kerran runsaasti luettavaa, sillä tutustumme mm. maailman uusimpiin risteilyaluksiin Mein Schiff 4:ään ja Viking Stariin, Mariellan uudistuksiin ja Baltic Princessin Nightwish-risteilyyn, Cunard Linen kunnioitettavan pitkään historiaan sekä Eurotunnelin kivikkoiseen taipaleeseen tunneliyhtiönä ja laivanvarustajana. Myös juttusarjamme Pohjoismaiden ja Iso-Britannian välisestä laivaliikenteestä saa jatkoa.

Niin Issuu- kuin pdf-versiokin löytyy tutusta osoitteesta www.ulkomatala.net.

Sami Penttilä

" Lisäksi myös Mariellan sviitit ja luksushytit on uusittu " .....
Joo, vessan lattiamatto ja suihkuverho vaihdettu uuteen  :thumb:
LXB hytit oli ainoot "luksushytit" mitkä oli saanut uutta eloa.

Kalle Id

Tästä virheestä voi laittaa terveiset varustamolle itselleen, koska kopsasin tekstiin lähes suoraan sen, mitä Mariellan uudistusten esittelytilaisuudessa kerrottiin. ;)

Sami Penttilä

Juu, sinne meni heti viestiä "neitsytmatkan jälkeen" ja hyvitys jo syöty ja risteilty  ;)