Merenkulku > Risteilijät

Star Pisces, entinen Kalypso myytavana?

(1/7) > >>

Teijo Niemelä:
Star Cruises on ottanut Star Pisces -aluksen pois Hongkongin lyhytristeilymarkkinoilta ja pistanyt aluksen myyntiin. Entinen Rederi AB Sliten Kalypso olisi tiettavasti kaupan 120 miljoonaan dollariin.

Jani Nousiainen:
On sitä jo muutaman kuukauden ajan kaupiteltu. Saa nähdä minne ja milloin päätyy seuravaksi.

Timo Selkälä:
Ei pelkoa. Ei Star Cruises sitä myy - ainakaan tuohon hintaan. Heillä on monikin kippo tarjolla eri sivustoilla, ja eikös yksi, Dream, ole jopa makuutettunakin?

Kalle Id:

--- Lainaus käyttäjältä: Timo Selkälä - 08.07.2009, 21:34:05 ---ja eikös yksi, Dream, ole jopa makuutettunakin?

--- Lainaus päättyy ---
Asklanderin tietotoimiston mukaan myös Superstar Libra olisi makuutettuna. Tarkastelin asiaa pikaisesti Star Cruisesin sivuilta enkä löytänyt sieltä mainintaa Libran lähdöistä ennenkuin tämän vuoden marraskuulle. Jos Star Pisceskin on makuutettuna, niin Starilla ei taida tällähetkellä olla liikenteessä kuin Superstar Virgo ja Superstar Aquarius.

Mitä tulee Star Piscesin myynnissäolemiseen, olen saanut jostain käsityksen, että alus on käytännössä ollut myynnissä koko 2000-luvun ajan, mutta tarpeeksi hyvää tarjousta ei ole tullut vastaan.

Teijo Niemelä:

--- Lainaus käyttäjältä: Kalle Id - 09.07.2009, 01:34:16 ---Asklanderin tietotoimiston mukaan myös Superstar Libra olisi makuutettuna. Tarkastelin asiaa pikaisesti Star Cruisesin sivuilta enkä löytänyt sieltä mainintaa Libran lähdöistä ennenkuin tämän vuoden marraskuulle. Jos Star Pisceskin on makuutettuna, niin Starilla ei taida tällähetkellä olla liikenteessä kuin Superstar Virgo ja Superstar Aquarius.

Mitä tulee Star Piscesin myynnissäolemiseen, olen saanut jostain käsityksen, että alus on käytännössä ollut myynnissä koko 2000-luvun ajan, mutta tarpeeksi hyvää tarjousta ei ole tullut vastaan.

--- Lainaus päättyy ---

Jonkun tiedon mukaan Libra olisi risteillyt Taiwanista tana kesana, mutta vahvistusta tiedolle en ole loytanyt. Kysymyksessa saattaa nimittain olla myos Aquarius, ja Cruise Talkin kirjoittaja vain sekoittanut alukset.

Tiettavasti Norwegian Dream olisi siirtynyt Freeportista Kreikkaan.

Tuo Star Piscesin hintapyynto on kylla varsin mojova -- saisikohan sita kaupaksi edes USD 80 miljoonalla?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta