Merenkulku > Muu merenkulku

Rauma Marine Constructions (oli: Uusi telakkayhtiö...)

(1/7) > >>

Johan Snellman:
Kuten kaikki olette lukeneet niin Raumalla loppuu laivanrakennus loppukeväästä. Viimeiset projektit, eli TURVA ja OSLOFJORD viedään läpi. Kaupunki osti maat, rakennukset ja inventaarit. Suunnittelukonttorin lopputyhjennys on kovassa vauhdissa. Käytännössä se tietää että RTK:n kaverit systemaattisesti tyhjentävät tiloja. Surkea näky.

Facebookiin on perustettu oma ryhmä johon kerätään kuvia ja muistoja merikaupungin kunniakkaasta laivanrakennuksesa. Mukana on jo n 90 henkilöä ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Täältä ryhmä löytyy:

https://www.facebook.com/groups/raumanlaivanrakennus/

Tuomas Romu:
http://www.tekniikkatalous.fi/rakennus/yllatys+porissa++uusi+telakkayhtio+esittaytyy+torstaina/a992821


--- Lainaus ---Yllätys Porissa - uusi telakkayhtiö esittäytyy torstaina

Porissa esitellään torstaina uusi laivanrakennusyhtiö.

– Telakkateollisuuden hautajaiset ovat ennenaikainen uutinen, hehkuttaa uuden yhtiön debytoinnista kertova elinkeinotoimintaa Satakunnassa edistävän Prizztechin tiedote.

Uusi yhtiö on suomalaisomisteinen. Se debytoi Match Industry -tapahtumassa.

– Viime kuukausien aikana joukko suomalaisia sijoittajia ja kokeneita laivanrakennuksen asiantuntijoita ovat valmistelleet huolella uutta liiketoimintamallia, jonka myötä laivanrakennuksen kilpailukyky kansainvälisessä kilpailussa on korkealla, tiedotteessa sanotaan.

Alustilausneuvottelut ovat pitkällä. Tietoja uusista tilauksista on odotettavissa viimeistään syksyllä.
--- Lainaus päättyy ---

Tämä tuli kyllä aika puun takaa. Millaiset fasiliteetit tuolta mahtaa löytyä?

Timo Heikkinen:

--- Lainaus käyttäjältä: Tuomas Romu - 10.06.2014, 10:50:02 ---Tämä tuli kyllä aika puun takaa. Millaiset fasiliteetit tuolta mahtaa löytyä?

--- Lainaus päättyy ---

Ei kyllä muuta tule mieleen kun Technipin alue Mäntyluodossa, mutta ei sielläkään vissiin mitään telakka altaita ole. Erikoinen uutinen kaiken kaikkiaan kun ei telakan sijainnista ole mitään mainintaa. Uutisesta tulee äkkiseltään vaan mieleen että yhtiö pitää vaan pelkän tiedotus tilaisuuden Porissa.

Tuomas Romu:

--- Lainaus käyttäjältä: Timo Heikkinen - 10.06.2014, 14:10:26 ---Uutisesta tulee äkkiseltään vaan mieleen että yhtiö pitää vaan pelkän tiedotus tilaisuuden Porissa.
--- Lainaus päättyy ---

Totta. Porista ei ole pitkää matkaa Raumalle...

Kalle Id:
Huhun mukaan kyse olisi juurikin Raumalle perustettavasta telakasta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta