Merenkulku > Muu merenkulku

Marine Traffic

(1/2) > >>

Hannu Sarell:
Tuo seuranta muuttui näköjään huonommaksi, eli en ainakaan itse pysty enää seuraamaan alusten liikettä ajallisesti trackiä klikkaamalla. Past track toki näkyy, mutta siitä ei saa enää paikka-/aikasijainteja näkyviin. Rahalla toki, mutta halvinkin versio taitaa olla 12€ kuussa. Onko muita parempia seurantajärjestelmiä edullisemmin? Aluskartta.com löysin, mutta se on aika vaatimaton.

Juha Hietikko:
Sama juttu. Laivan reittihistoria näkyy, mutta ei näe enää kellonaikoja takautuvasti.

Tauno Hermola:
Tuo https://www.myshiptracking.com/ näytti toimivan samaan tapaan, kuin MarineTraffic aikaisemmin eli reitiltä voi kursorilla katsoa pisteitä ja niiden tietoja. Käyttöliittymä on vähän outo ja grafiikka aneeminen; välillä jouduin lataamaan sivun uudelleen, kun kaikki laivat ja reitit hävisi näkyvistä, mutta en ehkä vaan osaa käyttää sitä oikein ::). 

Hannu Sarell:
Kiitos Tauno. Tuo näyttää aika hyvältä sivustolta. Minulla läppäriin latautui sivut ihan OK.

Ilpo Kuivanen:

--- Lainaus käyttäjältä: Tauno Hermola - 01.06.2019, 22:54:44 ---Tuo https://www.myshiptracking.com/ näytti toimivan samaan tapaan, kuin MarineTraffic aikaisemmin eli reitiltä voi kursorilla katsoa pisteitä ja niiden tietoja. Käyttöliittymä on vähän outo ja grafiikka aneeminen; välillä jouduin lataamaan sivun uudelleen, kun kaikki laivat ja reitit hävisi näkyvistä, mutta en ehkä vaan osaa käyttää sitä oikein ::).

--- Lainaus päättyy ---

Grafiikka on OpenStreetmap:n perusgrafiikka. Esimerkiksi Google on vääntänyt omat käyttöehtonsa sellaisiksi, että nykyään sen sijaan käytetään tätä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta