Finnlines muuttaa Ruotsin-liikenteen konseptiaan?

Aloittaja Timo Selkälä, 25.08.2013, 18:03:53

« edellinen - seuraava »

Arto Papunen

Oliskohan Tallinkin Star yhtään sellainen alus, joka voisi paikata tuon neljännen laivan paikan tuosta, jos Tallink innostuisi alusta myymään tai vuokraamaan tuolle suuntaa..

Sven Liljeström

Ei ollenkaan hullumpi idea.
Tämänkaltaiset yllättävät tapahtumat sekoittavat pakan.
En oikein usko Starin myyntiin, sillä hinta lienee korkea, mutta aikarahtaukseen
siihen saakka, kunnes taas saadaan pysyvämpi ratkaisu.

Kalle Id

Star Finnlinesille olisi yllättävä veto, mutta tarkemmin miettien ihan mahdollinen. Grimaldilla ei ole rahasta puutetta, ja laiva olisi oiva peli monille muillekin firman linjoille.

Pekka Laakso

Finneagle eli nykyinen Vizzavona ostetaan takaisin Finnlinesille emoyhtiöltä Finnclipperin tilalle, kertoo Finnlinesin Q1 tuloskatsaus.

"Finnlines on myynyt MS Finnclipper ropax-aluksen Grimaldi-konsernille maaliskuussa 2022, mutta ostaa piakkoin MS Vizzavona (entinen Finneagle) ropax-aluksen emoyhtiöltä korvaamaan Finnclipperin. Rahtauksessa ollut roro-alus, MS Eurocargo Savona, palasi Grimaldi-konserniin maaliskuun 2022 puolivälissä. Grimaldi-konsernin ja Finnlinesin mahdollisuus vaihtaa roro- ja ropax-aluksia Välimeren ja Itämeren välillä parantaa kykyämme tarjota palveluja asiakkaille kulloisenkin tarpeen mukaan ja lisää joustoa verkostomme kapasiteetin suunnittelussa."

https://www.finnlines.com/fi/uutishuone/tuloskatsaus-tammi-maaliskuu-2022
Copyright © 2022 Hölynpöly. Kaikki oikeudet pidätetään.  :deal: