Merenkulku > Muu merenkulku

Sjöfart.net suljettu?

<< < (2/2)

Sauli Nurmi:

--- Lainaus käyttäjältä:  Sven Liljeström - 03.01.2022, 22:26:19 ---Eikö se "lankkukin" lopetettu vastaavista syistä?
Välillä sai myös vähän sisäpiirin tietoa.

--- Lainaus päättyy ---

Yksi syy "Lankun" lopettamiseen oli se, että jossain vaiheessa palvelin meni nurin tuhoten kaiken sisällön. Sen jälkeen foorumi aloitettiin nollapisteestä uudestaan, mutta suurin osa vanhoista käyttäjistä ei koskaan palannut takaisin. Osa uuden foorumin käyttäjistä sitten lähti foorumilta jonkinlaisen riitelyn takia, joka ei ilmeisesti ollut julkista, mutta kuitenkin vei ainakin pari ahkerinta keskustelijaa pois. Lopulta ei kai sitten jäänyt paljonkaan jäljelle, ja joku päätti lyhyellä varoitusajalla sulkea sivuston kokonaan. Jossain vaiheessahan myös Fakta om fartyg oli lyhyen aikaa suljettuna jonkin riidan takia, en tiedä oliko kyseessä samat vai eri henkilöt.

Landgången on kuitenkin edelleen olemassa ainakin nimenä. Jos ei kauheasti pelkää somea, niin Facebookista löytyy ryhmä nimeltä Landgången, jossa on aina satunnaisesti jotain kiinnostavaa.

Tuomas Romu:
Aika moni nettifoorumi on kaatunut siihen, että keskustelu on vähitellen sirpaloitunut Facebookin ryhmiin huolimatta siitä, että alustana Facebook on tällaiseen käyttötarkoitukseen varsin kehno.

Kai Heino:
Saas nähdä kuinka tämän yrityksen käy.
http://www.seaforum.xyz/index.php

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta