Merenkulku > Muu merenkulku

Romantikalle?

(1/4) > >>

Marko Mälkiä:
No, joko on liput varattu tälle Romantikan HEL-TAL neitsytmatkalle? Vai riittääkö, kun pääsee Romantikalle myöhemmin kesällä? Odotetaanko olemattomia tarjouksia?

Suunnitelmissa olisi lähteä tutkimaan ROM heti kesäkuussa, joten: Oliko (Silja) Europan alkukuukausien matkat aikaisin loppuunmyytyjä. Sen tiedän, että ne oli myyty loppuun moniksi kuukausiksi eteenpäin, mutta milloin? 2kk? 4kk? ennen liikenteen aloittamista! ???

Matti Kauppinen:
20.6. olisi tarkoitus lähteä Romantikalle risteilemään.

wirrankoski:
Eiköhän tuolle ehdi myöhemminkin...jos laiva nyt sitten jatkaa HKI-TLN -linjalla...ja sitäpaitsi; nuo "neitsytristeilyt" ovat yleensä aikamoista "painajaista", kun henkilökunta ei vielä hallitse kaikkia laitteita yms. ja porukka joutuu jonottamasta päästyään jonottamaan eri palvelupisteillä...

Rami

Heikki Helen:
Joo toi Matin mainitsema 20.6. on mun järjestämä porukkamatka, johon oon varannu 20 paikkaa ja niistä 15 on vieläkin vapaana. Tosin tänä iltana niistä todennäköisesti menee 2-4 paikkaa. Mutta silti tilaa on vielä ja laivafriikit ovat tervetulleita. Hinta on siis 49.5 e/hlö ja se pitää sisällään matkan b2-hytissä.

Hups! Sehän on selvä mainos!  :D

Juha Westerlund:
Totaa....Onkos heikki sulla kenties jossain esillä sun sähköposti osoite?Kun jos sitten noitten töitten kanssa sopii yhteen, kún ei ole mikään viellä varmaa kesän osilta...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta