Merenkulku > Muu merenkulku

Uusi osoite FCBS:lle - Ideoita?

(1/4) > >>

Arttu Laaksonen:
Kuten osa täällä jo tietääkin, olen pidemmän aikaa miettinyt FCBS:lle uutta osoitetta, lähinnä sen takia että ei tartteis katella näitä mainoksia ja muutenkin paremman käytettävyyden takia.

Ainoa ongelma onkin se, että en ite ole millään keksinyt hyvää osoitetta, vaikka paljon olen asiaa miettinyt. Osoitteen tulisi olla muotoa jotain.com/.net/.org, vaikkakin mieluiten .com tai .net. Asiaa hankaloittaa se että, fcbs.com, fcbs.net ja fcbs.org ovat kaikki jo varattuja. Osoitteen pitäis kanssa mielellään sisältää "sana" 'fcbs'.

Tarvitsisin siis apua jos jollain olisi hyviä osoite-ideoita, niitä voisi laittaa vaikka tähän jatkoksi tai sitten mulle sähköpostitse. Pieneksi porkkanaksi voitaisiin laittaa, että jos jonkun ehdotuksesta tulee fcbs:n osoite, saa tämä henkilö kotisivujensa mainoksen fcbs:n uusien sivujen etusivulle 3:ksi kuukaudeksi (eihän tämä mikään rahapalkinto ole, mutta jotaan kuitenkin ;)).

Miran Hamidulla:
http://www.fcbsforums.net
http://www.fcbsforums.org
http://www.fcbsforums.com
perustelut: yksinkertaisia ja simppeleitä osoitteita, jotka sisältää tämän foorumin nimen kokonaisuudessa, joten ne on helppo muistaa. Ja osoitteet eivät näytä myöskään olevan käytössä tällähetkellä eli ne ovat vapaita käyttöön.

Arttu Laaksonen:
Niin mutta onhan täällä kai jotain muutakin kuin foorumi... ;)

Miran Hamidulla:
Äääh niinpä niin se oli tietty koko sivuston osoite jota kysyit joten unohda noi. Sekaannus johtui siitä, että käsite FCBS tarkottaa nykyää laivafriikkien puhekielessä lähinnä tätä foorumia. :)

wirrankoski:
Asiahan ei mitenkään minulle kuulu, mutta...
Mielestäni mikään ei ole sen ärsyttävämpää kuin se, jos hyvin tunnettu saitti siirtyy jonnekin muualle tutusta osoitteestaan. Tämä yleensä vaikuttaa monien ihmisten "elämään" - ajatelkaahan vain kuin monessa paikassa tämänkin foorumin osoite jo on! Ei sitä monille eri sivuille hetkessä muutella, ja jos syynä ovat pelkästään mainokset, niin köykäisillä kantimilla ollaan...Kuten sanoin niin eihän asia minulle kuulu, mutta....

Rami

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta