Merenkulku > Muu merenkulku

Tallink vaisuna, ainakin Suomessa!

<< < (5/6) > >>

Santeri:
Tallink voisi varata vähän enemmän aikaa mainos postiensa lähettämiseen sillä sain vasta tänää tarjouksen Romantikan risteilystä Helsingistä Rikaan.
Risteily oli kuitenkin myynnissä vain SeaClubilaisille 7.4 asti joten nyt on myöhästä >:(

Salomon Kaukiainen:
Vaikuttaa siltä, että Siljakin on nyt aloittanut Operan markkinoinnin oikein urakalla. Ainakin metroasemille on ilmestynyt Operan mainoksia (joissa Siljalle tyypilliseen tapaan ei näy itse laivaa missään) ja tänään on ruvennut Radio Citysä pyörimään jopa Siljan Opera-aiheinen radiomainos!

Marko Mälkiä:
No, joko teillä on sitä uutta esitetta Romantikasta, jossa 4 sivua ja uusi "ennen näkemätöntä materiaalia" ;D, kuten esim. siljamainen poikkileikkaus Romantikasta eli Romantika on halkaistu kuin Serenade esim. Siljan kevään esitteessä. (kuva on ollut pienempänä Tallinkin mainoksessa esim. Ilta-Sanomissa.

Ravintoloiden nimet ovat näköjään vaihtuneet; Show Loungesta on tullut Starlight Palace ja View Barista Tango Bar & Dancing.

Piirroksessa portaat näköjään ovat kuin esim. Cindyn portaat, mutta tuplana. (siis vierekkäin kaksi portaikkoa) Tilatkaa / Hakekaa ja Tsekatkaa!

Että sellasta tällä kertaa. 8)

Janne:
Tallink voisi kyllä vaivautua päivittämään nettisivujaankin. Luulevat kai, että Romantika on vieläkin telakalla.

Ja mitenköhän laivojen esittelysivulla aiotaan korvata fraasi: "Kolme suurta risteilylaivaa"? Varmaankin "Yksi suuri ja kaksi vähemmän suurta risteilylaivaa" ;D

Miran Hamidulla:
Totta. Romantikaa tulvii joka tiedotusvälineestä, mutta sitten niinkin tärkeä osio kuin kotisivut ovat päivittämättä. Näihin uusien laivojen ulkomainoksiin palatakseni sanoisin, että myöskin Linda Line on alkanut mainostaa uutta laivaansa ratikoiden kyljissä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta