Merenkulku > Muu merenkulku

Tallink vaisuna, ainakin Suomessa!

<< < (2/6) > >>

Miran Hamidulla:
Kyseisestä esitteestähän muuten löytyy sellaisiakin sisätiloja jotka Silja hävitti sieltä heti alkuunsa. Mm. italialainen ravintola joka punasävyisenä ei oikeen sopinut Silja imagoon. ;)
Kyseinen ravintolahan muutettiin joksikin gourmet ravintolaksi tms.

Jaakko Ahti:
Viikonloppuna kun kävin kotosalla, niin Forssan Matka-Merilä -matkatoimiston ikkunassa oli aika iso, ehkä n. 80cm x 50cm kokoinen juliste, jossa oli Tallinkin uuden laivan kuva (mielestäni samanlainen kuva, mikä oli talvella matkamessuilla). Kuvan taustaväri oli sininen, ja siinä luki valkoisella Tallink Hansatee, eli periaatteessahan juliste käy minkä markkina-alueen (Suomi, Ruåtsi, Viro) matkamyymälöihin tahansa. Oli meinaan ensimmäinen "mainos" siitä uudesta laivasti minkä oon nähnyt matkamessujen ja esitteiden lisäksi.

Miran Hamidulla:
Tallink AutoExpress 2:n aulasta löytyy matkamessujen kuvasta tehty "taulu", joka esittää uutta Tallinkkia.

Eerik Laine:
Tänään uuden työviikon alkaessa huomasin matkalla kouluun että Tallink on aloittanut Romantikan markkinoinnin oikein kunnolla Porissa ;D Näitä tienvarsilla olevia jättijulisteita oli näet tungettu paikkaan sun toiseen!  :D

Jaakko Ahti:
Helsingissä (esim Ruoholahdessa Telian talon vieressä ) on ollu kanssa Romantikan mainoksia. Tekstissä lukee jotain tyyliin "uusi m/s Romantika - rakennettu Suomessa suomalaisille".

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta