Tallink vaisuna, ainakin Suomessa!

Aloittaja Marko Mälkiä, 05.09.2001, 21:34:54

« edellinen - seuraava »

Matti Kauppinen

Enpä ole vielä Romantikan mainosta tv:ssä nähnyt millään kanavalla. Eikä ole muitakaan Romantika-mainoksia täällä päin näkynyt. :'(

ferry

#16
Johan sitä Romantikaa tulee joka tuutin täydeltä, maikkarissa, bussipysäkillä, bussien kyljissä ja jopa penkeissä.

Jaakko Ahti

#17
Joo mä näin sen kotona pääsiäisenä MTV3:lta (Turun lähetysalue). Ja tän aamun hesarissakin mainostettiin Romantikaa.
Jaakko Ahti

Miran Hamidulla

#18
Tallinkin kampanjointi on siis alkanut täydellä höyryllä. Tämä johtunee siitä, että Tallink on vihdoin päässyt syöttämään ennakkovaraukset paperilapuilta(<-alkeellista) tietokoneelle varausjärjestelmäänsä, joten Romantikan laajamittaisempi myynti on voitu aloittaa, kun uusia varauksia voidaan nyt ottaa luotettavemmille tietokoneille paperilappujen sijaan.
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar

Kenny Leong

#19
On kyllä kiva katsoa niitä Romantikan mainoksia missä milloinkin -nyt vain toivotaan että Tallinkin aivopesuohjelma tuo lisää näitä laivahulluja, eli toisinsanoen jollakin henkilöllä kuuluu *naks* :D ja huomaa olevansa laivahullu :) ...hehe

Santeri

#20
Tallink voisi varata vähän enemmän aikaa mainos postiensa lähettämiseen sillä sain vasta tänää tarjouksen Romantikan risteilystä Helsingistä Rikaan.
Risteily oli kuitenkin myynnissä vain SeaClubilaisille 7.4 asti joten nyt on myöhästä >:(

Salomon Kaukiainen

#21
Vaikuttaa siltä, että Siljakin on nyt aloittanut Operan markkinoinnin oikein urakalla. Ainakin metroasemille on ilmestynyt Operan mainoksia (joissa Siljalle tyypilliseen tapaan ei näy itse laivaa missään) ja tänään on ruvennut Radio Citysä pyörimään jopa Siljan Opera-aiheinen radiomainos!
"Kuin ulos kuoresta, pois Roihuvuoresta. Jollakseen." (Leevi and the Leavings)

Marko Mälkiä

#22
No, joko teillä on sitä uutta esitetta Romantikasta, jossa 4 sivua ja uusi "ennen näkemätöntä materiaalia" ;D, kuten esim. siljamainen poikkileikkaus Romantikasta eli Romantika on halkaistu kuin Serenade esim. Siljan kevään esitteessä. (kuva on ollut pienempänä Tallinkin mainoksessa esim. Ilta-Sanomissa.

Ravintoloiden nimet ovat näköjään vaihtuneet; Show Loungesta on tullut Starlight Palace ja View Barista Tango Bar & Dancing.

Piirroksessa portaat näköjään ovat kuin esim. Cindyn portaat, mutta tuplana. (siis vierekkäin kaksi portaikkoa) Tilatkaa / Hakekaa ja Tsekatkaa!

Että sellasta tällä kertaa. 8)

Janne

#23
Tallink voisi kyllä vaivautua päivittämään nettisivujaankin. Luulevat kai, että Romantika on vieläkin telakalla.

Ja mitenköhän laivojen esittelysivulla aiotaan korvata fraasi: "Kolme suurta risteilylaivaa"? Varmaankin "Yksi suuri ja kaksi vähemmän suurta risteilylaivaa" ;D

Miran Hamidulla

#24
Totta. Romantikaa tulvii joka tiedotusvälineestä, mutta sitten niinkin tärkeä osio kuin kotisivut ovat päivittämättä. Näihin uusien laivojen ulkomainoksiin palatakseni sanoisin, että myöskin Linda Line on alkanut mainostaa uutta laivaansa ratikoiden kyljissä.
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar

Vesa Vepsäläinen

#25
Antaa tulla vaan, minusta on hienoa kun saadaan uutta kalustoa peliin näiden jo hieman ikääntyneiden peruskippojen rinnalle.  :)