Ylilaidan menevät jutut > Vapaa keskustelu

Katsoitko Unkarin F1 GP:n?

<< < (4/4)

Wirrankosken Rami:

--- Lainaus käyttäjältä: Matti Kauppinen - 24.08.2003, 18:29:40 ---En katsonut kun ei F1 kisat voisi vähempää kiinnostaa.

--- Lainaus päättyy ---

Samaa mieltä, täysin. Kilpailut jota (auto)urheiluksi  kutsutaan - ovat pelkästään suurten tehtaitten ja eri tupakka- yms. firmojen mainostilaisuuksia. Merkillistä sekin, että uusiutumatonta luonnonvaraa voidaan vielä nyky-yhteiskunnassa tuolla tavalla haaskata, puhumattakaan ympäristölle aiheutuvista vahingoista.
Tiedän, että olen mielipiteeni kanssa melkein yksin, vaan mahdollisesti jo teidän lapsenne tulevat aikuisiässään huomaamaan, että "jotakin olis tavinnut tehdä" ja tuomitsemaan vanhempansa, eli tämän nykyisen sukupolven...Olenko väärässä? Toivottavasti :)

Kim Granlund:
tääl on ainakin toinen joka on sun kanssa Rami samaa mieltä. Tosin jotain ois tarttenu tehdä jo kauan sitte ja lopettaa tollaset "paskaringin" ajelut..Ei niitä luonnonvaroja  kuitenkaan loputtomiin riitä.Se on varmaa ,että jonain päivänä noi vielä loppuu..loppuko ne sit siihen et öljy ja kaikki muu raaka-aine loppuu vai tuleeko joku järkiinsä..Se jää nähtäväks
ja onks se sit kivaa ku bensa ja öljy on tuhlattu tollaseen ja käy näin
http://www.uta.fi/~cchava/bensa.htm

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta