Ylilaidan menevät jutut > Vapaa keskustelu

Lukio, opet ja oppilaat kusessa Vehkalahdella

(1/3) > >>

Kenny Leong:
Lukiota piiritetään VehkalahdellaPoliisi piirittää lukiota Haminan Vehkalahdella. Lukion rehtorin Jouni Hyyrysen mukaan oppilas on katolla aseen kanssa. Muut oppilaat ovat kertoneet, että ase on laukaistu ainakin kerran. Tilanne alkoi noin kello 12.

Sekä lukion että läheisen yläasteen oppilaat on eristetty sisälle. Heitä on käsketty pysyttelemään poissa ikkunoista. Yläasteella ja lukiossa on yhteensä noin 600 oppilasta.

Teon motiiveista ei vielä ole mitään tietoa.

(MTV3)  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa/kotimaa.shtml?2003/08/182587

Hyvin menee taas vaihteeksi....

Pieni urlin korjaus. -Joni H.

Miran Hamidulla:
Hmm, taannoisella Kymenlaakson vierailullani samassa bussissa oli muuan nuori henkilö, joka uhosi kavereilleen, että "Olisipa hienoa, jos minulla olisi ase jolla voisi vähän pelotella, jos joku tulee kaupungilla uhoamaan". Joku kymenlaaksolaisteinien muoti-ilmiö tämä aseilla uhoaminen?

Joni Huopana:
Kyllä täällä päinkin ollaan kovia uhoamaan, muttei aivan noin pitkälle ole menty.

Väyrysen Antti:
Jonkun koeviikko ei kenties ole mennyt täysin putkeen.

Miran Hamidulla:
Lukion piiritys Haminassa ohi

Julkaistu 25.08.2003 (13:45) päivitetty (14:58)

Lukion piiritys Haminan Vehkalahdella on päättynyt. Aseen kanssa katolla oleskellut lukiolaispoika antautui poliisille hieman kello 14:n jälkeen. Piiritys kesti reilut kaksi tuntia.

Poika oli ammuskellut muutaman kerran ilmaan. Poliisi korostaa, ettei poika missään vaiheessa tähdännyt aseella tai muuten uhannut ulkopuolisia henkilöitä. Poliisilla oli poikaan jatkuvasti puheyhteys. Lopulta hän oli heittänyt aseen katolle, laskeutunut alas ja antautunut poliisille.

Sekä lukion että läheisen yläasteen oppilaat eristettiin piirityksen alussa sisälle rakennuksiin. Heitä käskettiin pysyttelemään poissa ikkunoista. Vehkalahden yläasteella ja lukiossa on yhteensä noin 600 oppilasta.

Poliisin mukaan teon taustalla ovat henkilökohtaiset syyt.
(MTV3)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta