Ylilaidan menevät jutut > Vapaa keskustelu

Joku sai räjähtävän kuningasidean Jyväskylässä!

(1/1)

Miran Hamidulla:
Piiritystilanne päättyi räjähdykseen
Julkaistu 04.09.2003 (23:01)

Kerrostalon piiritystilanne on päättynyt räjähdykseen Jyväskylässä.

Paikalla olleiden silminnäkijöiden mukaan talossa räjähti. Talossa piiritettynä ollut mies oli sisällä räjähdyshetkellä.
Poliisin mukaan miehellä oli kahdesta kolmeen kiloa räjähteitä. Talo evakuoitiin iltapäivällä, kun mies uhkasi räjäyttää mukanaan olleet räjähteet. Piiritys alkoi iltapäivällä kolmen paikkeilla.

Evakuoidut noin neljäkymmentä talon asukasta majoittuvat yöksi SPR:n järjestämään tilapäismajoitukseen.
Poliisi oli eristänyt 200 metrin säteellä. Talo sijaitsee Kangasvuoren alueella, jolla on niin kerros- kuin omakotitalojakin. Poliisin tietojen mukaan miehellä on räjähteitä, ilmeisesti dynamiittia.

Jyväskylässä tapahtumat alkoivat hieman ennen kello 15:tä, kun poliisipartio meni tarkastamaan Halmekatu 12:ssa sijaitsevan kerrostalon huoneistoa. Tarkastus tehtiin Keuruun poliisin pyynnöstä.

Mies oli ilmeisesti osallistunut Keuruulla tuhopolttoon. Sen jälkeen hän tuli Jyväskylään tapaamaan tuttuaan.

Lähde: MTV3

Että näitä hulluja riittää, "loistavien" kuningasideoidensa kera! :finger:

Pekka Laakso:
On se kyllä harmittavaa ja suorastaan kamalaa, että jollaki vain yhtäkkiä naksahtaa päässä ja saa tekemään tollasta. Kaiken mallinen uhkaus&leikkiminen aseiden, räjähteiden, tulen jne. kanssa ilman mitään pätevää syytä on kyllä tosi huono juttu, miks tollasia kuningasideoita pitää tapahtua niin usein. :-\  >:(
(Kommenttini ei koske kyseisiä menettelytapoja, jos taustalla on vankka ideologia, mutta siitä en kommentoi täällä sen enempää.)

Kenny Leong:
"Loppu hyvin kaikki hyvin."


Palasiksi ja palamaan -tyylillä. Ei suomessa voida nykyään hyvin :-\

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta