Viking Linen alusten telakoinnit

Aloittaja Petri Lindqvist, 24.02.2002, 14:55:57

« edellinen - seuraava »

Marko Mäkelä

Tuossa olt kyl Ville ihan oikeessa jotenkin epäjohdonmukaisiksi nuo nimet menevät olishan se voinu Gabriella sit olla vaikka Club Gabriella. Mutta hyvä kuitenkin että Viking uudistaa laivastoaan ja Viking on todistanut sen että vanhoilla kiuluillakin pystytään operoimaan kuha niitä uusitaan ja päivitetään,siitä iso plus Viking Linelle.

Jyri Niemelä

Lainaus käyttäjältä: Ville Taavitsainen - 01.04.2016, 19:39:20
Kyllä mä sen Club Mar:in ymmärsin Mariellalla mut miksi sen pitää olla samanniminen Gabriellallakin. Ja miksi Amorellan vastaava baari saanut uutta nimeä, vaikka on melkein samanlainen kuin Mariellalla ja varmaan vastaa Gabriellankin baarin tulevaa ilmettä. Hyvin häiritsevää jotenkin tollanen epäjohdonmukaisuus. jos taas halutaan kaikille laivoille omannimiset baarit tuon 2000-luvun alun ketjuistamisen jälkeen kun kaikissa laivoissa piti olla Fun club, Food Garden, Viking Buffet, Ellas, jne ja nyt kaikki muutetaan taas erinimisiksi.

Aikanaan oli tyyliä kun noissa oli kaikilla baareilla ja ravintoloilla tyylikkäät nimet. Pub Pamir, ala Carte Isola Bella, Night Club Evergreen...

Anteeksi kovasti, mutta onko sulla Ville koskaan mitään hyvää ja positiivista sanottavaa mistään??
Menneet Laivamatkat:
15.3.2013 Viking Grace
9.5.2014 Silja Europa
28.12.2014 Gabriella
Tulevat:

Ville Taavitsainen

Lainaus käyttäjältä: Jyri Niemelä - 01.04.2016, 22:44:00
Anteeksi kovasti, mutta onko sulla Ville koskaan mitään hyvää ja positiivista sanottavaa mistään??

jos lukisit tätä foorumia joskus niin huomaisit varmaan et kehuin kovastikkin viime reissuani BQ:lla. ja sanoinko ettei Gabin remontti olisi hyvästä? en vaan ymmärrä tuota nimeämistä. rakentavaa kritiikkiä saa vissiin antaa. ja keskustelupalstahan tämä on edelleen vaikka facessahan vissiin nykyään suurin osa keskustelusta tapahtuu. aika vähän keskustelua syntyy jos kaikki on samaa mieltä ja kaikki on aina ihanaa ja upeeta.

Se että en täällä kehu Europaa joka viestissä tai hehkuta sen saapumista takaisin, ei tarkoita etten pitäisi mistään. Mutta kun henkilökohtaisuuksiin haluat näköjään mennä niin mennään sitten. sun pitäs seurata muitakin keskusteluja kuin niitä mitkä koskevat SE:tä. jos mä sua ärsytän liikaa, kun uskallan arvostella SE:tä niin ei voi mitään. kaikki vaan ei voi sun rakkaasta Europasta yhtä paljon välittää. Mä olen yleisesti kiinnostunut laivoista ja jotenki ottaa päähän välillä joidenkin alusten ja firmojen systemaattinen haukkuminen. sitäkin käytöstä olen eräältä aika paljon lukenut mm. facessa.

facessa vaan yleisestikkin tuntuu olevan jotenki helpompi useimpien heitellä ihan eri tavalla typeriä ja sopimattomia kommentteja, vaikka luultavasti useampi ne siellä lukee kuin täällä foorumilla. mutta onhan se nähty viime aikoina et aika vähän ihmiset ajattelee mitä kaikkee siellä facessa kirjoittelee omalla nimellään.
Silja Serenade 23-25.3.2019

Silja Europa 29-30.3.2019

Henri Sihvonen

Tekisi mieli väittää että 99% matkustajista sillä ei ole tuon taivaallista merkitystä minkä niminen on esim. laivan yökerho. Se on yökerho eikä kukaan kiinnitä huomiota koko putkan "varsinaiseen" nimeen.

Mikko-Oskari Koski

Näin on, sikäli onkin aika omituista, että varustamo mainostaa "suuria uudistuksia", kun sellaisesta ei kuitenkaan ole kyse. Sinällään tapa käyttää ravintolakannen ahteripuolta ja sen yläpuolista tilaa voisi olla innovatiivisempikin, mutta remppa maksaisi, ja kun lopputulos ei kuitenkaan jne...

Amorella olisi nykyisistä punaisista se, jossa tilojen käyttöä voisi oikeasti suurestikin muuttaa. Ongelma on vain se, että alus ajaa vuoroa, jossa on vähän potentiaalista kuluttajakuntaa, koska vuoro palvelee paremmin ylimeneviä matkustajia kuin risteilyvieraita.
"Mikään muu matkailumuoto ei ole niin hermoja lepuuttavaa tällaisena kuumeisena kilpailun, työn ja politiikan kyllästämänä aikana kuin laivamatka"
Carl-Erik Creutz, 1950

Kalle Id

Mariellan Club Mar:ia ei Vikingiltä minulle kerrotun mukaan ole nimetty laivan mukaan, vaan nimi on johdettu espanjan merta tarkoittavasta sanasta. Tämä ei tosin mitenkään muuta sitä, että nimi assosioituu Mariella-nimeen ja tuntuu hölmöltä Gabbella - varsinkin, kun kaikilla muilla uusilla tiloilla on eri nimi Gabriellalla.

Joonas Vähämäki

Lainaus käyttäjältä: Kalle Id - 02.04.2016, 21:43:23
Mariellan Club Mar:ia ei Vikingiltä minulle kerrotun mukaan ole nimetty laivan mukaan, vaan nimi on johdettu espanjan merta tarkoittavasta sanasta.

Vähän ohi sun aiheestasi, mutta eikös juuri tuosta järjestetty nimikilpailu? Itse muistaakseni osallistuin nimellä Red Moon, jonka jälkeen tajusin sen ehkä muistuttavan liikaa bordellia :) Mutta olisivat voineet kyllä järjestää Gabistakin oman nimikilpailunsa, itselleni ei laivan yökerhon nimellä ole kuitenkaan suurta merkitystä.

Joonas Kallio

Rosella tekee paluun Tallinna linjalle tammikuussa, korvaten Viking XPRS 14 -päiväisen telakoinnin.

Telakointi 16.–30.1.2017,  M/S Viking XPRS
M/S Viking XPRS jää pois liikenteestä maanantaina 16.1 ja palaa liikenteeseen  maanantaina 30.1.

M/S Rosella korvaa M/S Viking XPRS:in Helsinki–Tallinna-reitillä telakoinnin aikana
.

Vikingline.fi

S Liljeström

Harva rivimatkustaja huomaa eron!
Matka-aika pitenee vähän, mutta haitanneeko tuo?

SL

Joonas Vähämäki

Lainaus käyttäjältä: Sven Liljeström - 06.08.2016, 19:25:06
Harva rivimatkustaja huomaa eron!
Matka-aika pitenee vähän, mutta haitanneeko tuo?

Voisikin harkita miniristeilyä Rosellalla silloin, XPRS kun on niin hengetön ja epäviihtyisä, ja Rosellalla olen viimeksi matkustanut samalla reitillä, kun sen laajennuksia ei oltu vielä edes rakennettu.

Toni Ohvo

Viikolla oli iltapäivälehdissä uutisoitiin Tallinnan reitin laivoista ja samassa kerrottiin myös Viking Xprs:n tulevalla telakoinnilla tehtävistä muutoksista:

"Remontin aikana XPRS:n hyttejä, yleisiä tiloja, myymälöitä ja buffet-ravintola uusitaan. Myös yökerho rakennetaan uusiksi ja sitä laajennetaan nykyisen aurinkokannen puolelle. "

http://www.iltalehti.fi/matkajutut/201611252200032106_ma.shtml

Toni Ohvo

Mariella suuntaa telakalle ensi syksynä:
"M/S Mariella jää pois liikenteestä sunnuntaina 10.9. klo 10.10 Helsingissä ja palaa liikenteeseen perjantaina 22.9. klo 17.30 Helsingissä."
(Lainaus: http://www.vikingline.fi/valitse-matka/aikataulut-yhteydet-satamiin/poikkeusaikataulut/)

Onko rutiinitelakointi kyseessä vai jotain uutta myös luvassa?

Sami Tikkanen

#537
Landgangenilta luin, että Club 7even puretaan Cinderellalta kun alus lipuu tänään kahdeksi ja puoleksi viikoksi telakalle. "Keskittävät" diskon Etagéen eli laivan isoon yökerhoon.

Eipä siellä enää viime vuosina kovin hyvä meno olekaan tainnut olla, koska ilmeisesti usein viikonloppuisin DJ on soittanut samanaikaisesti myös Etagéssa yöllä. Laivan erillisen diskon kulta-ajat varmaan olivat silloin aikanaan, kun paatti porasi Helsingin ja Tallinnan väliä, jolloinhan kyseinen diskokin oli viihtyisämpi kunnon pieni yökerho missä oli sohvia, kaiteella rajattu tanssiparketti ja olikohan muilta osin kokolattiamattoa vai? Tai nuo siellä olivat muistaakseni oiskohan ollut vuoden 2001 telakointiin asti, jolloin disko remontoitiin jo enemmän nykyisen kaltaiseksi.

Nyt tax free luultavasti laajenee..

Jarkko Korhonen

Parhaillaan expressillä. Kaikki peliautomaatit on pimeinä. Dance Pavilionin kylttejä on jo ruuvailtu irti ja kaupassa oli parfymeriahyllyjä paljon tyhjänä. Vielä yhden matkan ennen telakkaa tekee nyt illalla Tallinnaan jossa Rosella jo oottelee.
Perämies on erämies.

Pekka Linnainen

Tervehdys Rosellalta, joka on saapumassa viimeisiä tuurauksiaan Tallinnaan. Laivan ahterissa liehuu Ahvenanmaan lippu. Kaunishan se on, mutta onko tämä poikkeuksellista Ahvenanmaan ulkopuolisessa kansainvälisessä liikenteessä? Eckerön Finlandia ajaa korostetusti siniristilipun alla.
Maa, joka avautuu maailmanmerelle, ei voi olla pieni. | Riik, mis avaneb maailmamerele, ei saa olla väike. – Lennart Meri