Merenkulku > Laivakuvaaminen

Molemmat Kristinat Helsingissä

(1/1)

Tero Söderholm:
Hei
Huomasin juuri Helsingin kauppatorin Webkamerasta, että satamaan saapuivat kello 8.00 samanaikaisesti sekä KRISTINA REGINA että KRISTIINA BRAHE. Varmaan viimeisen kerran mahdollisuus kuvata laivat yhdessä....... niin että nyt heti kaikki kuvaajat Kauppatorille.
Kiireesti, sillä Brake lähtee risteilylle jo kello 10.30. Regina vasta kello 17.30 !

Terv Tero

Jorma Rajaniemi:
https://www.tunturisusi.com/borekristinaregina/

Hajanaista tietoa Boresta ja Kristina Reginasta. En saanut mukaan yhtään kuvaa laivan ravintolasta, kahvilasta jne - mutta hyvä näin.

Marko Mäkelä:

--- Lainaus käyttäjältä: Jorma Rajaniemi - 23.10.2019, 10:41:32 ---https://www.tunturisusi.com/borekristinaregina/

Hajanaista tietoa Boresta ja Kristina Reginasta. En saanut mukaan yhtään kuvaa laivan ravintolasta, kahvilasta jne - mutta hyvä näin.

--- Lainaus päättyy ---
Hieno sivu,jatka samaan malliin.

Jorma Rajaniemi:
Kiitokset Markolle.

Tämä viestini tuli kai ihan väärään ketjuun ja silleen olen ihan väärällä foorumillakin, että tiedän laivoista ja merenkulusta vain yleissivistyksen verran, mikä näkyy laivasivuissani. Erityinen asiantuntemus puuttuu.

Toisaalta, minulla on kuitenkin kokemusta, jota tuskin täällä monella on, eli olen asunut laivassa vuoden pari (en kehu tällä vaan esitän hymyillen):

http://www.shipspotting.com/gallery/photo.php?lid=153217

Näyttää S/S Johan kuvassa varsin rähjäiseltä, mutta todellisuudessa aurinkoisena kesäpäivänä se ei ollut laisinkaan näin synkkä. Itse asiassa entistettynä olisi ollut hyvin kaunis höyrylaiva. Ehkä noista Katajanokan ajoista jäi sitten kiinnostus merenkulkuun. Olihan siinä oiva tilaisuus seurata sataman elämää alueella, jonne ulkopuolisilla ei ollut lupaa tulla. Pimeän viinan myyjiä, venäläisiä merimiehiä ongella, amerikkalaisia sota-aluksia tulossa vierailulle...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta