Merenkulku > Risteilijät

Kotkaan risteilyaluksia

(1/13) > >>

Timo Kauppinen:
Kotka on palaamassa takaisin risteilysektorille. 2017 Viking Ocean Cruises, Phoenix Reisen sekä Costa Cruises vierailevat kaupungissa.

Sami Saarinen:
Mielenkiintoinen uutinen ja ilmeisesti tavoitteena on saada alukset rantautumaan kantasatamaan. Onko mitään tietoa minkä kokoluokan aluksista on ollut puhetta (loa / beam)?

Juhani Mehto:

--- Lainaus käyttäjältä: Sami Saarinen - 06.05.2016, 23:56:42 ---Mielenkiintoinen uutinen ja ilmeisesti tavoitteena on saada alukset rantautumaan kantasatamaan. Onko mitään tietoa minkä kokoluokan aluksista on ollut puhetta (loa / beam)?

--- Lainaus päättyy ---
Ainakin Amadean pitäisi käydä Kotkassa 16.9.2017 (193 / 25 m).

Toisen uutisen mukaan neljä käyntiä olisi buukattuna vuodelle 2017.

Sami Saarinen:
Kiitoksia tiedosta. Pituudesta voisi päätellä sen verran, että alukset ilmeisesti pyritään ottamaan Kantasataman I1-I2 paikkaan. I3 on pituuden puolesta hieman nafti ja veikkaan ettei risteilylaivan päällikkö kovasti innostu ajatuksesta.

S Liljeström:

--- Lainaus käyttäjältä: Sami Saarinen - 08.05.2016, 20:48:43 ---Kiitoksia tiedosta. Pituudesta voisi päätellä sen verran, että alukset ilmeisesti pyritään ottamaan Kantasataman I1-I2 paikkaan. I3 on pituuden puolesta hieman nafti ja veikkaan ettei risteilylaivan päällikkö kovasti innostu ajatuksesta.

--- Lainaus päättyy ---

Mietin tässä vain, että mitä matkailijoille muutamassa tunnissa Kotkassa voisi näyttää.
Merimuseo tietenkin ja Langinkoski, mutta entä sitten?

SL

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta