Merenkulku > Laivakuvaaminen

Uima-allasosasto

(1/1)

Petteri Kallanmaa:
Kysynpähän vaan, että onko kukaan kehdannut ottaa kuvia laivojen uima-allasosastolta, silloin kun siellä on ihmisiä?  ;D  8)  ;)

Vesa Vepsäläinen:
No eipä ole tullut mieleen raahata kameraa allasosastolle. Ensisijaisena syynä lähinnä se että kamera pitäisi jotenkin suojata vesiroiskeilta.

En usko kenenkään vetävän hernettä nenään kunhan ei 'tsuumaile' tytsyjen strategisiin paikkoihin ja jos joku kysyy niin asiallisesti sanoo kuvien tulevan laivasivuston tms. käyttöön.

Kenny Leong:
Kerran menin Cinderellan 20 tunnin risteilylle ja heti kun saunaosasto avattiin menimme kavereiden kanssa ottamaan löylyt MUTTA kamera oli hytissä ;D ...siis olisin voinut aivan rauhassa kuvata Cinderellan saunaosaston, koska siellä oli ensinmäisen tunnin aikana vain minä ja kaverini.
Toisaalta näin jälkeenpäin vois aatella ett onneksi en ottanut kameraa mukaan...kosteus ei välttämättä olisi tehnyt hyvää filmille ja optiikkakin olisi varmaan huurustunut...höyrystynyt  8)
Tiiä sit olisiko joku alkanut henkilökunnasta urputtamaan kuvaamisesta  :deal: paperin kera ett säännöt on säännöt :)

Kervisen Lauri:
Itselläni on samanlaisia kokemuksia kuin Kennyllä, nimittäin menin Cinderellan kylpylään pian lähdön jälkeen, ja aluksi siellä ei ollut "seurueeni" lisäksi ketään muita, myöhemmin joku "seurue".

Silloin olisi varmasti voinut kuvata, kunhan ei olisi zoomannut kehenkään liian tarkast. ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta